luni, 18 iunie 2012

Chiar a fost teapa?


Sambata.16 iunie~20:20. Ma duc la Street Delivery. Nu gasesc loc de parcare.
Pana la urma o las in spatele Ateneului. In timp ce fac ultimele manevre, o tipa slaba, inalta si putin cocosata vine la mine la geamul masinii si blamajeste ceva intr-o engleza cu accent frantuzesc.

Ies din masina, fericita ca pot sa imi exersez franceza: Are you French?
Ea cu o voce lesinata: No, no.
Eu (confuza): Are you sure? Where are you from?
Ea: Slovenia.

Ma duc in fata masinii sa vad ce vrea de la mine.
Cu ochii in lacrimi si mana tremurata imi spune ca e terminata, ca nu stie ce sa mai faca. Ca a fost jefuita si trebuie sa ajunga la un workshop de psihologie la Iasi. Ca i-au furat tot: bani, carti de credit, portofel, in timp ce isi injecta insulina – si isi ridica bluza, imi arata intepaturile.

Ma uit la figura ei sa imi dau seama daca vorbeste serios. Dar pare terminata pe bune: cocosata, gatuita, arata de parca a plans, cu ochii mari si fata palida.

Imi spune ca e din Slovenia, ca la ea la ambasada e inchis, ca umbla pe strazi si ca nimeni nu o crede. Ca toti oamenii de pana acum i-au intors spatele si nici macar nu au ascultat-o, ca nu mai are nicio solutie, ca ii este super rusine ca umbla asa ca o cersetoare, dar ca are nevoie de 30 de euro ca sa ajunga la Iasi, sa plateasca nu stiu ce taxa.

Ca imi va returna banii imediat a doua zi, ca restul colegilor ei vor ajunge cu avionul, dar ca pana atunci ea trebuie sa plateasca acesti bani; e rusinata; isi cere scuze; e terminata; are palpitatii; nimeni nu o crede; imi multumeste ca m-am oprit sa vorbesc cu ea.

Ma uit atent la ea, o analizez sa ma prind daca minte sau nu.
Nu da niciun semn ca nu ar fi sincera, plus ca engleza ei nu suna a romana. Are un accent frantuzesc, am mai zis asta. De obicei romanii vorbesc engleza mai ruseste.
Ma uit la fata ei – nu pare romanca.

Ma gandesc ca si mie mi se intampla chestii incredibile si de multe ori oamenii nu ma cred, ma gandesc ca daca as fi intr-o tara si mi s-ar intampla asta probabil nu mi-ar da nimeni de pe strada bani. Ma gandesc ca are nevoie de ajutor. Si ma mai gandesc ca daca intr-adevar toata povestea e adevarata si eu nu o ajut – cine o sa o ajute? Ce o sa faca?

Asa ca scot portofelul si ii dau 100 ron.
Ca sa ma conving inca o data ca nu e o escrocherie, ii propun sa facem o poza impreuna. E de acord fara sa ezite – asta imi intareste ideea ca povestea e adevarata.



Continua sa imi povesteasca de Iasi, de psihologie, despre oamenii care nu o crezusera.

Aduc din torpedo un cd cu Dekadens si i-l fac cadou. Imi spune ca o sa il asculte cu drag, ca am salvat-o si ca GOD BLESS YOU – de mai multe ori.
Ii las numarul meu de telefon si numele ca sa imi trimita banii prin Western Union. Zice ca ma va suna urmatoarea zi intre 10-12.

Inainte sa plece imi aduc aminte ca imi spusese 30 de euro, iar eu ii dadusem 100 ron.  O intreb daca mai are vreun ban sa completeze. Spune nu. Asa ca mai scot inca 30 de lei si ii dau. Imi multumeste, zice iar God Bless You si imi spune ca imi va trimite banii in euro.

Imi scrie in agenda numele ei. Mi se pare ca suna cam dubios si ca are cam multe punctisoare, dar in fond – ce stiam eu despre Slovenia? Am fost o data, 1 zi, in Ljubljana si asta a fost tot.



Ne uram de bine, aproape ca ne luam in brate si pornesc spre Street Delivery fericita si implinita ca am ajutat un om. Radiam, pur si simplu. Ma intalnesc cu prietenii, le zic ce am patit, le arat poza cu tipa.

Liviu imi zice: NU pot sa cred!! Tipa asta umbla acum un an pe 1 mai si zicea ca e din Moldova si ca a fost jefuita!
Eu: Nu se poate sa fie aceeasi tipa, poate doar seamana..
Liviu: Iti zic sigur: EA E! Are o fata inconfundabila! S-a tinut dupa mine juma’ de drum – i-am zis ca nu am bani si tot insista: sa mergem la bancomat, sa mergem la bancomat.

Asta mi-a cam stricat karma. Toata seara am analizat limbajul ei verbal si nonverbal si tot nu am gasit semne ca ar fi mintit.
Am asteptat pana duminica, zisese ca ma suna intre 10-12. Nimic!
A trecut seara. S-a facut luni.
Tot nimic.

Si ma obsedeaza care a fost SENSUL acestei pacaleli - escrocherii pentru ca (din pacate?) la mine functioneaza principiul ala cu "everything happens for a reason". 

591 de comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   401 – 591 din 591
vlad spunea...

Imi pare rau pentru pierdere. M-a acostat si pe mine si m-a incercat in zona Piata Victoriei, langa BRD, era in niste haine inchise la culoare cam mari de ea.
A inceput sa-mi zica in engleza de balta ca a venit din Slovenia parca si ca i-au fost furate actele, pasaport, banii si etc.
I-am taiat filmul cand am intrebat-o de ce nu se duce unde e consulatul, i-am si explicat cum sa ajunga, i-am zis ca merg cu ea din acel moment a inceput sa devina nervoasa, agitata si la final: "Why you Romanians are so bad?"
Deci nu a prins la mine. Aveti mare grija si nu va lasati induiosati de povesti.

Anonim spunea...

Aceeasi tipa..."din Moldova" pe Bd.Dacia... tot ce aveam in portofel

ChiarEl spunea...

Pe tipa o cheama Daniela Dobre sau Dobrescu ,are varsta de 30 sau 31 ani, nu mai stiu exact, sta in Pantelimon pe una din stradutele adiacente Bd-ului Chisinau, urmele de injectii de pe mana ei nu sunt de la insulina, fata se drogheaza grav, daca nu ma insel are si un copil facut cu un rrom. La un moment dat cred (mai mult ca sigur ca facea si prostitutie) ...sper sa iti fie de ajutor aceste informatii :) take care next time :)

Anonim spunea...

Pe mine m-a abordat acum 2 sau 3 saptamani in zona Caramfil - Sos Pipera. Mi-a spus ca este din Croatia, ca i-au fost furate actele si banii din masina, ca nici politia, nici consulatul nu au ajutat-o si ca are nevoie de 20 eur pt benzina ca sa ajunga la Iasi pentru o actiune caritabila. I-am dat 3 lei. Atat aveam marunt si, oricum, mai mult nu i-as fi dat. I-am dat gandindu-ma ca fie am ajutat un om aflat, intr-adevar, la ananghie, fie ca am platit cel mai ieftin bilet la un unul dintre cele mai bune spectacole de teatru la care am luat parte.

Anonim spunea...

exact aceeasi persoana si aceeasi poveste, acum vreo luna si jumatate, in zona Kisselef; daca o identifica cineva, as fi foarte interesat.

Anonim spunea...

si eu am fost acostat pe 7 iulie 2012 de acesta escroaca psihopata care facea gteatru ieftin, m-a facut de 10 lei dar am intrebat-o de ce nu merge la politie, la ambasada, etc si ca nu vrea, imi pare rau ca i-am dat dar isi va gasi nasul aceasta bandita pe care am intilnit-o in zona Intercontinental si m-a abordat cind eram cu spatele in engleza ei de balta.
Apropo de escroace vreau ca cea care a facut acst blog sa ma contacteze la emailul meu( eddiero86@yahoo.com) pt a-i relata o poveste pe care am patit-o cu escroca de sotie care m-a miniti si escrocat de 9000$ plus 11.000 $ in divort doar pt a ajunge in canada pt acte, am toate probele si pozele ei cu escroaca BARLEA ADELA MIRELA care se ocupa acum cu tepe in Canada la montreal, romanii au dreptul sa stie cine este bolnava de barlea pt a nu mai face rau la altii care o ajuta!!! citit aici adevarul despre fascismul de canada, adevarul doare dar trebuie spus: www.sosquebec.com

Anonim spunea...

Mie mi s-a intamplat acu' vreo 6 ani...eram pe langa BCU...si i-am dat. Am mai vazut-o apoi acu vreo 3 ani pe Dorobanti, pe langa perla. Tipa e tare de tot, daca a reusit sa "sensibiliezeze" (ca sa nu zic fraiereasca) atatia oameni, e geniala as putea zice! Altfel, tot escroaca se numeste...

Anonim spunea...

eu personal din cate stiu, ambasadele au un nr de urgenta care functioneaza non stop si o tara serioasa ca slovenia sa zicem, poate trimite pe un functionar cu masina pana la locul unde este persoana in cauza cu probleme pentru a-i preda bani si a-i lua date sau pt a o ajuta in fel si chip.

si mai apoi, primul instinct al unui strain care este praduit e sa se duca la politie nu sa umble de nebun pe strazi. sau daca umbla de nebun pe strazi si cere ajutor implica in povestea sa si faptul ca a fost la politie.

Anonim spunea...

Si eu am avut placerea sa o intalnesc, chiar in aceasta seara, 18.07.2012, zona Mosilor. Norocul meu a fost ca a venit un domn si mi-a zis ca nu trebuie sa o cred. Intr-un final tipa a disparut iar domnul mi-a explicat ca si el o patise.

Anonim spunea...

Buna,

Am patit o si eu in urma cu doua zile, in zona Unirii. Acelasi cliseu, ma urcasem in masina, ma uit in oglinda ca sa ies din parcare si ma trezesc cu ea langa mine tremurand, pe punctul de a izbucni in lacrimi. Restul il stiti, fusese jefuita,adresa pe biletel, drum pana la Iasi, totul atat de bine pus la punct. Exact in acelasi fel m am gandit si eu, in cel mai rau caz pierd 100 de lei, in cel mai bun am ajutat un om.

Si eu am un biletel similar cu cel pe care il ai tu, sigur am si pixul cu care a scris, poate se pot lua amprente de pe el.

As dori sa iau cumva legatura cu tine, poate sa mergem impreuna la politie, poate marturiile noastre vor ajuta alti oameni.

Am vorbit despre ceea ce mi s a intamplat catorva apropiati care mi au spus de articolul de ieri din Libertatea in care erau preluate date din blogul tau, asa am ajuns aici.

Cum as putea sa te contactez?

Anonim spunea...

Buna,

Am patit o si eu in urma cu doua zile, in zona Unirii. Acelasi cliseu, ma urcasem in masina, ma uit in oglinda ca sa ies din parcare si ma trezesc cu ea langa mine tremurand, pe punctul de a izbucni in lacrimi. Restul il stiti, fusese jefuita,adresa pe biletel, drum pana la Iasi, totul atat de bine pus la punct. Exact in acelasi fel m am gandit si eu, in cel mai rau caz pierd 100 de lei, in cel mai bun am ajutat un om.

Si eu am un biletel similar cu cel pe care il ai tu, sigur am si pixul cu care a scris, poate se pot lua amprente de pe el.

As dori sa iau cumva legatura cu tine, poate sa mergem impreuna la politie, poate marturiile noastre vor ajuta alti oameni.

Am vorbit despre ceea ce mi s a intamplat catorva apropiati care mi au spus de articolul de ieri din Libertatea in care erau preluate date din blogul tau, asa am ajuns aici.

Cum as putea sa te contactez?

ChiarEl spunea...

V-am dat detalii intr-un comentariu pe data de 17 Iulie referitoare la numele persoanei si zona in care locuieste, Dobrescu Daniela este numele ei (mi-am amintit)si locuieste in zona Pantelimon, straduta adiacenta bd Chisinau, cred ca Aleea Mozaicului, are 30-31 ani ,stau in cartier, o cunosc, a facut scoala generala nr 58 ...cam cate informatii mai vreti ?

Tudor Călin Zarojanu spunea...

Absolut senzaţional! Felicitări pentru ideea cu fotografia. Da, mi-a ieşit şi mie în cale, acum un an, pe Mihalache (ex-1 Mai, care mai e pomenit de cineva aici), nu i-am dat nimic, dar am ramas cu o strangere de inima, mai ales dupa ce a izbucnit in lacrimi si a exclamat "What kind of people are you!?" Simteam ca am facut neamul romanesc de rusine, ma-ntelegeti! Din fericire, peste o jumatate de ora am coborat din bloc sa cumpar ceva si am vazut-o asezata pe o bordura, fuma linistita, pregatind probabil urmatorul atac. Oricum, nu mai parea deloc ratacita-n alta tara. Mie nu mi-a servit faza cu insulina, dar in linii mari povestea era aceeasi, cred ca si tara mentionata, Slovenia. Adevarul e ca fata e de admirat. Vorbeste bine engleza si face un rol convingator.

Dienuca spunea...

M-am intalnit din nou ieri cu ea, de data asta si mai aproape de casa. Doar ce am iesit din curte, merg putin si ii aud vocea inconfundabila cum spunea povestea unei tipe. I-am zis sa nu o creada ca e faimoasa pe internet pentru "problemele" ei. Foarte socata domnisoara m-a facut nebuna, ca vezi doamne cum pot sa spun asa ceva, dar si-a luat repede talpasita in directia opusa si se tot intorcea sa se uite dupa mine.
Daca tot se stiu deja atatea date despre ea si suntem atatia inselati trebuie facuta o plangere. Indiferent de rezultat, incercarea moarte n-are.

Andreea Verde spunea...

Pentru cei care vor sa ma contacteze - mailul meu este lupescu_andreea@yahoo.com.

Lorena spunea...

Cred ca e destul de bogata tipa, daca gaseste 3 persoane pe zi sa ii dea banuti ca si tine.Imi pare rau pentru ce ai patit

Anonim spunea...

M-a abordat si pe mine azi, vizavi de TVR. Am recunoscut-o din articol. Mie mi-a spus ca era din Croatia. :)
Am chemat politia.

Adrian spunea...

Priveste partea plina a paharului. Cu 30 de euro ai facut super trafic pe blog. Nici cu Adsense nu aduceai utilizatori asa targetati :D

Anonim spunea...

azi era pe la piata presei libere si era din Ucraina...

Nicoleta Nicolescu spunea...

Nu imi vine sa cred. Fix aceeasi poveste mi-a servit si mie acum o luna la Arcul de Triumf. Eu i-am dat doar 30 lei pentru ca atat aveam. Ma imprumutasem de 50 de lei si m-a impresionat atat de tare ca am decis sa ii dau 30.

Anonim spunea...

Si eu am patit-o cu cineva cu care m-am imprietenit pe facebook. Dar i-am dat mult mai mult, sub forma de imprumut, iar acum nici nu mai raspunde la telefon. Se prezenta Ryan Wajdi din Tunisia, student la Politehnica. I-as posta si fotografia aici, ca sa nu mai fie si altii pacaliti, dar nu se poate.

Anonim spunea...

Si Ryan Wajdi din Tunisia este un escroc.

Anonim spunea...

Aceeasi tipa, aceeasi poveste doar ca era din Danemarca si destinatia era Timisoara. Am avut "placerea" sa ii aflu "necazul" acum 5-6 luni in zona Nerva Traian. E adevarat ca povestea este foarte bine sustinuta de catre tipa insa pe mine m-a impresionat altceva. Fiind un tip cu o oarecare experienta "urbana" (nu vreau sa jignesc pe cei patiti si chiar inteleg de ce au "cedat") am avut o singura replica seaca, dupa ce pe parcursul monologului ei o aprobam dand afirmativ din cap. I-am spus doar atat: "Iti cunosc povestea. E clasica!" Ce a urmat a fost impresionant de-a dreptul: suparare, dezaprobare fata de gestul meu inuman, vaicareli si tanguiri (multe nu le-am inteles deoarece engleza mea este cu "accent rusesc" :) ), desturi dispretuitoare si dezaprobatoare la adresa mea, astfel incat incepusem sa ma simt chiar vinovat pentru lipsa mea de solidaritate cu necazul ei...Asta m-a impresionat extraordinar: curajul ei de a rectiona in acest mod si talentul actoricesc evident. Nu s-a lasat nici in momentulin care risca sa pateasca oarece neplaceri...
Asa ca este 100% adevarat: tipa cu asta se ocupa! In tot orasul, se pare!
Sper ca, confirmarea mea sa fie de un cat de mic folos( Si tipa sa poata ajunge cu bine la Iasi! :)) ).

Ioana Gabriela spunea...

Buna ... am stat si am citit aproape toate comentariile si totusi nu am cum sa nu scriu cateva randuri , desi nu asta fusese intentia mea - vreau doar sa punctez cateva lucruri de bun simt care banuiesc ca ar trebui - daca nu sunt deja stiute - de toti cei care au scris aici , si sincer cred ca ar trebui sa se ma gandeasca la ele : sa zicem ca o prinde unu si o duce la politie - asta e simplu - cati dintre voi din cei de aici si-ar face cu adevarat - dar la maniera reala - timp sa stea prin sectii de politie cu declaratii - stim banuiesc toti ce inseamna " competenta" politiei la noi - cati dintre cei care striga aici in gura mare si-ar pierde timpul lor cu procesul care va urma si care dureaza? cati dintre voi ar sta cu adevarat intr-o sala de tribunal unde poate ar fi ceva "prieteni colorati " ai fetei - nu va ganditi ca astfel de lucruri se desfasoara cu ea fiind singura ci bag mana in foc ca daca cineva incearca sa dea in ea vor rasari cateva matahale de ciori instant .....garantat chiar daca ipotetic lucrurile de mai sus se vor intampla va scapa - chiar si datorita faptului ca este drogata si in sevraj si va scapa - la noi cu legea in mana mori de foame si poti face cam ce vrei sincer , sa fim seriosi .... asta a fost legat de partea legala . al doilea lucru care nu pot sa nu il remarc este cat timp liber au oamenii din bucuresti .... si eu ma numar printre ei dar nu cred ca mi-as gasi timp sa ascult nici 5 minute o persoana care ma abordeaza pe strada dar sa mai stau sa fac verificari de parca as fi politia .....exact cum a mai spus cineva orice poveste reala de genul asteia - victima se duce la politie - deci daca o persoana incearca sa imi spuna ca este psiholog dar ca nu a reusit sa gaseasca pe nimeni intr-o sectie de politie sau un altfel de ajutor as pleca cu scart de roti.... e super ca avem creier tot ce ar trebui sa facem e sa il folosim.... daca se va continua cu asa zisa milostenie si binefacere si datul de bani vom ajunge sa fie mai multi care cersesc pe strada ca e profitabil decat oameni care muncesc. O seara buna va doresc

Unknown spunea...

Mda...si eu am luat teapa asta ieri. Asta e. Trebuie mediatizat cazul oricum cumva la 425 de comentarii. A fost un semnal de alarma pentru mine probabil sa fiu mai rea si mai insensibila in lumea in care traim, pentru ca altfel esti luat de fraier. Momentul in care am realizat ca e ceva in neregula a fost cand mi-a zis ca e psiholog. Avea intradevar acele reactii necontrolate si m-am gandit ca trebuie sa fii tu sanatos sa poti consilia pe altii...si totusi I'm a sucker si i-am dat banii.

AndraG spunea...

Mda...si eu am luat teapa asta ieri. Asta e. Trebuie mediatizat cazul oricum cumva la 425 de comentarii. A fost un semnal de alarma pentru mine probabil sa fiu mai rea si mai insensibila in lumea in care traim, pentru ca altfel esti luat de fraier. Momentul in care am realizat ca e ceva in neregula a fost cand mi-a zis ca e psiholog. Avea intradevar acele reactii necontrolate si m-am gandit ca trebuie sa fii tu sanatos sa poti consilia pe altii...si totusi I'm a sucker si i-am dat banii.

Lucian spunea...

Eu am dat peste "baiatul din Rep. Moldova" intr-un tren pe relatia Bucuresti - Ploiesti. Are 30-35 de ani, bine imbracat, blond, ochi albastri, usor corpolent, 1.85-1.90m inaltime. Vorbeste cu pronuntat accent moldovenesc (probabil de aici povestea ca e din Rep. Moldova). Pe tot parcursul drumului Bucuresti - Ploiesti a vorbit la telefon (in compartiment, nu pe coridor) cu un presupus prieten caruia i se plangea ca nu au vrut la Bucuresti sa-i faca insulina fiindca nu e cetatean roman si ca trebuie sa coboare in tren la Ploiesti fiindca nu a avut suficienti bani de bilet pana la Chisinau. Inutil sa va spun ca s-a facut cheta in compartiment si 3 persoane i-au dat peste 100 ron. Am mirosit ceva, asa ca am fost curios sa vad ce face la Ploiesti, unde coboram si eu: ati ghicit...a iesit din gara si a luat linistit un taxi...
M-am felicitat ca nu i-am dat nimic...

Lucian spunea...

+1 si de la mine, intilnita pe linga sediul radioului, zicea ca e din Bielorusia si trebuie sa mearga urgent la Galati. M-a facut de 50 de lei.. acum serios vorbind, se poate face un flagrant si trimisa unde trebuie?

zeeny spunea...

Azi, in Parcul Kiseleff, seara. Masina jefuita, n-are bani sa ajunga la hotel (?), o poveste cam alambicata intr-o engleza cam stricata.

A fost foarte lezata cand am informat-o ca are poza pe internet cu jde mii de povesti ale "musteriilor".

Vali spunea...

Exact aceeasi tipa m-a abordat si pe mine prin toamna pe la Sala Palatului. Nu mai stiu din ce tara mi-a spus ca e si ca i s-a stricat masina, ca e inchis la ambasada, ca nimeni nu o crede.... cam aceeasi placa. Pana la urma i-am dat 10 lei si a plecat.

AadaA spunea...

M-a abordat si pe mine, i-am sugerat sa se duca la politie daca a fost jefuita, nu la mine.
Tipa e si putin nebuna, si mai mult drogata. Are privirea de om drogat/nebun (nu pot face diferenta). Se vede de departe ca cerseste bani de droguri (nu mi se pare o inselatorie foarte inteligenta). Iar vocea ei este ca mieunatul acela din The Gruge. E SPOOKY RAU TIPA. Tocmai ma intalneam cu un prieten...ca daca mai intarzia PUTIN respectivul, ii dadeam bani doar de frica !

AadaA spunea...

Ah, si, tipa nu incalca cu nimic legea. IA CU IMPRUMUT (nu fura, nu cerseste) :)) Asa ca succes cu flagrantul si politia (mai bun ar fi un dos de palma parca)

AadaA spunea...

Eu zic sa facem cheta sa-i dam bani de-o supradoza.... Sa scapam de ea :)

Anonim spunea...

Rezolvat... Dupa ce am patit-o acum aprx 1 luna, in seara asta m-a abordat iarasi pe Ion Mihalache.. Am ajutat-o pana la Politie (sect 4) depus declaratie, plangere penala, mentionat
acest blog in declaratie etc...
Este important sa dati declaratii cat mai multi dintre voi, cei pagubiti!
Serban

teodor1 spunea...

Serban, multumim! Era si cazul sa nu o mai lase lumea care stia de blogul asta sa scape. Eu o sa ma duc sa depun plangere. La sectia 4 deci. Alte detalii trebuie sa stiu? Numele ei, etc? Descrii tu procedura pentru a urni un pic oamenii?

Sa auzim de bine,

Teodor Scortan

Anonim spunea...

mergeti la sectia 4 Politie Bucuresti unde a fost deschis dosarul. trebuie sa faceti o "declaratie" si o "plangere penala". intrebati agentii de acol, ei stiu despre ce e vorba.

inarmati-va cu rabdare... eu am stat vreo 2 ore! posibil sa aveti noroc sa iesiti mai repede!

initial am dus-o la sectia 1 unde politistii ma intreaba: "de ce ati adus-o aici? nu e de competenta noastra. mergeti la sectia 4...". ok, zic "cum?"."pai asa cum ati adus-o".... circ! pana la urma au luat-o ei in masina de politie, dupa insistentele mele...

dupa "desconspirare" fata a inceput brusc sa vorbeasca romaneste... buletin de Bucuresti, si se declara complet nevinovata... cica strange bani pentru copil, e operata, are 2 facultati si nu are loc de munca etc...

Serban

Anonim spunea...

Azi era in statia de autobuz Armeneasca, de la 4 era in Bucuresti si nu mai avea acte, n-a vrut sa-i sun ambasada, cum pot sa dorm noaptea, etc.

Am plecat si pe drum spre casa am sunat politia sa le zic ca e pe acolo. Pana m-am intors sa le-o arat, plecase deja. Dar politia a aparut foarte prompt, in 2 minute.

Anonim spunea...

Pff, la mine abia a aparut politia in 10-15 minute (eu o vazusem pe 22 iulie vizavi de TVR). AM mai stat si 5 minute sa le descriu cum arata, si ce spune. Evident, tipa disparuse deja.

Anonim spunea...

Eu i-am dat doar o tigara, primavara asta pe blvd. Lascar Catargiu. Imi parea sincer rau ca nu aveam bani la mine sa o pot ajuta. O prietena i-a dat 50 de lei in zona Izvor, cam la o luna dupa ce o intalnisem eu. Everything does happen for a reason :)

alin spunea...

este amuzant:))))) , al dracului de amuzant, de ce nu ramai cu gandul ca ai facut o fapta buna si punct, nu e ca si cum te-ar fi jefuit...faza cu poza......la piece de resistance:P

Anonim spunea...

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/tanara-care-a-inselat-zeci-de-oameni-retinuta-de-politisti-in-plina-actiune-408030.html

Adrian spunea...

Mie mi s-a intamplat chiar in seara aceasta sa dau peste un caz asemenator ca stil de cersetorie. La metrou la Universitate, chiar la gura de metrou, am fost abordat de o tipa imbracata modest, silueta slaba si cu sapca pe cap. Vorbea foarte corect si fluent limba engleza, ceea ce m-a facut sa cred ca este englezoaica, dar ea mi-a spus ca ar fi din Croatia. Povestea ei ar fi ca a venit aici cu o organizatie caritabila si a trebuit sa faca niste analize la o clinica, loc unde a ramas fara acte si bani pentru ca i-au fost furate. Mi-a spus ca are nevoie de bani pentru benzina ca sa ajunga in Iasi la colegii ei. Si de aici un lung sir de intrebari din partea mea sa aflu daca spune adevarul. Am intrebat-o unde e masina, ea mi-a spus ca e la spital si ca de acolo a venit pe jos tot implorand ajutor, am intrebat de ambasada si mi-a spus ca pana luni nu o pot ajuta fiind inchis. Am intrebat daca nu cumva are vreun numar de telefon de la colegii ei, cica era foarte confuza si nu dorea sa imi de-a un numar gresit sa sun aiurea. Ochii aproape ca ii lacrimau, era foarte convingatoare din postura de victima si repet, vorbea foarte bine limba engleza. In fine, mi-am dat seama ca nu poate fi nimic adevarat pt ca orice om normal s-ar fi adresat imediat politiei, nu ar fi cersit ajutor in bani pe strada la straini. Iar colegii ei cu siguranta ar fi gasit o cale sa o ajute, daca era asa cum spune ea. Totusi am acceptat sa ii dau o suma modica de bani fara sa mai am pretentia ca ii voi vedea inapoi cu toate asigurarile ei. Mi-a dat chiar si adresa de mail pe yahoo, dar surpriza, este invalida. In concluzie, acesta este cel mai nou stil de cersit, foarte credibil de altfel si sunt convins ca scot bani frumosi. Depinde de fiecare cum procedam in astfel de cazuri, acesta fiind unul din multe altele. So, take care.

Adrian spunea...

Dupa o documentare mai amanuntita, descopar ca este una si aceeasi persoana din articol, plus ca acum am vazut si articolul din Libertatea, iar in poza apare imbracata exact cum am intalnit-o.

Anonim spunea...

Eh, cic-a fost arestata.

http://opencube.ro/wp-content/uploads/2012/08/muista.jpg

Anonim spunea...

Eh, cic-a fost arestata.

http://opencube.ro/wp-content/uploads/2012/08/muista.jpg

Andrei Crivat spunea...

Au prins-o
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/tanara-care-a-inselat-zeci-de-oameni-retinuta-de-politisti-in-plina-actiune-408030.html

Roxana Chiriţă spunea...

eu am patit ceva asemanator cu un nene, care zicea ca nu e din Bucuresti si ca era cu masina si i-au furat portofelul si ca i s-a rupt si nu stiu ce curea la motor si ca sa o cumpere sa ajunga acasa are nevoie de bani si nu mai are nimic. Tot imi cere 10 ron - i-am dat 5 si cand sa plec zice "da, nu mai aveti 5 ron. Cu toata bunavointa i-am zis ca ar fi bine sa spuna multumesc ca i-am dat si eu ce aveam". Dupa 3 zile cobor cu tata la masina si apare acelasi domn, il las sa isi spuna oful si tata il crede. Asa ca eu il intreb - pai stati putin acum 2 zile se rupsese nu stiu ce curea, acu nu aveti benzina? Nu mai inteleg ati cumparat cureaua?" si incep sa rad... a tacut si a plecat urgent ... :)

Nicole spunea...

Andreea, de cand am citit postarea ta am tot sperat sa o intalnesc pe individa, sa-i ascult numarul si sa-i studiez gesturile (pe care le-as putea regasi apoi la alti "amarati" cu povesti lacrimogene). Se pare ca nu voi mai avea ocazia: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/tanara-care-a-inselat-zeci-de-oameni-retinuta-de-politisti-in-plina-actiune-408030.html

Irina spunea...

Au prins-o, intr-un final: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/tanara-care-a-inselat-zeci-de-oameni-retinuta-de-politisti-in-plina-actiune-408030.html

Adrian spunea...

Asa este, au prins-o dar i-au si dat drumul. Articolul din Libertatea e datat 10 aug, iar eu am intalnit-o pe aceeasi data, undeva seara pe la ora 22.

Steliana Irescu spunea...

Uite, poate nu ai aflat - http://www.libertatea.ro/detalii/articol/atentie-la-escrocii-moderni-se-dau-straini-si-cersesc-din-lamborghini-404198.html

Laky_spy spunea...

Bine ca a fost prinsa http://www.libertatea.ro/detalii/articol/tanara-care-a-inselat-zeci-de-oameni-retinuta-de-politisti-in-plina-actiune-408030.html

Bianca Anghel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ada spunea...

Pare a fi o scena din filmul Filantropica. "Mana intinsa care nu spune o poveste , nu primeste pomana"

Anonim spunea...

Nu pot sa cred trebuie sa fii pe alta lume sa nu-ti pui macar cateva intrebari inainte de a scoate bancnota.
De fapt, intre capucino la Plaza si urcatul in taxi e greu sa cunosti lumea, lumea adevarata. Lumea strazii, lumea reala.
Naivitate, si e un cuvant bland.Nu stiu cine esti, dar o recomandare tot am sa-ti fac: trezeste-te fetito.

Anonim spunea...

Eu la genul asta ii ascult intotdeauna politicos, el va crede ca esti 'gullible' si isi va desfasura talentele, apoi la sfarsit il compatimesc spunandu-i 'ce pacat, ca sa vezi ce intamplare ca nu am bani la mine, vroiam sa te ajut' si dau sa plec.
Atunci in disperare ca ma pierde incepe sa faca greseli, supraliciteaza.Si gata, orice indoiala se risipeste.
Dar e absolut banal in Romania, nu stiu cine mai pune botu'.De la trenuri pana la parcari si mall-uri, ar trebui sa fie ceva obisnuit. Cel mult subiect de divertisment.Cel ce da bani e simplu: fraier.

Anonim spunea...

Domnisoara in cauza se numeste Dana si locuieste pe Socului la nr. 11 in blocul A3Bis.

Bogdan spunea...

Am vazut-o si eu acum o luna, m-a abordat la intersectia dintre splaiul Unirii si Marasesti. Aceeasi poveste, cu ambasada si cheia de masina. Nu am crezut-o si m-am suit in masina. A mai stat vreo 2 minute si mi s-a parut ca mai e cu cineva, un tip imbracat la costum.

Anonim spunea...

Si eu am fost abordata la Unirii pe peron de acest individ acum un an si ceva, aceeasi poveste cu motocicleta. I-am zis ca nu am bani si mi-a zis sa mergem la un bancomat sa scot. Dupa ce l-am refuzat a inceput sa ma injure :)

Anonim spunea...

Serene ? Daca ar fi dupa gandirea ta nu ar mai ajuta nimeni pe nimeni. Tu esti genul ala de cetatean care vezi o bataie pe strada si nu zice nimeni sa intervii, dar un telefon la politie tot dai. inchizi ochii si mergi mai departe. Pana la urma urmei bine ca a fost vorba doar de 100 de lei si asa e , data viitoare mai multa atentie. Ati uitat inainte de pacalelile cu bijuteriile false gasite de un norocos chiar in fata ta pe care ti le ofera la schimb contra unei sume modice ? de banii falsi schimbati in fata exchange-urilor ? telefoane tepe ? pai italienii in 2012 vand casetofoane cu rumegus in ele iar o pereche de pantaloni ti-o vand de 2 ori impachetata asa ca ce va mai mira ? excroci sunt in toata lumea ,doar putin mai multa atentie si sa nu uitam sa fim oameni.

Anonim spunea...

wow! da… Cred ca as fi facut la fel. Cum povestesti tu pare destul de credibil si naivitatea din noi se activeaza imediat la asfel de situatii. Este o lectie si bine ca ai postat o fotografia sa o pot recunoaste si altii.
simplyuniqueword@wordpress.com

alex gogo spunea...

Astazi, 27.09 ora 14:00 escroaca a coborat din 381 la statia Sf. Gheorghe. M-a intrebat unde e piata unirii, plangea fortat si se juca cu un soi de seringa. Grija mare.

Alex spunea...

Salutare am luat-o si eu in barba astazi 28.09.2012 ora 17:00 in fata la arcul de triumf in drum spre statia de metrou aviatorilor.
Acelasi texte numai ca tipa cica era de origine olandeza :)) , am fost pana la bancomaat si i-am dat 100ron exact aceeasi suma cu cea care se vehiculeaza pe aici.
Sunati la politie sa oprim nebunia asta. o sa sun eu astazi si o sa dau link-ul catre acest site pentru a se pune capat acestei nebunii.
Fraer esti cand esti bun.

Anonim spunea...

Indiferent de unde vine o astfel de persoana primul lucru pe care o sa il faceti (faca) o astfel de persoana este sa comunice cu cineva in care are incredere. Primul lucru de care va avea nevoie va fi un telefon, imprumut ca sa sune acasa sau local pe cineva. Atat. Bani nu iti cere nimeni care are cu adevarat probleme. Persoanele care ii dau bani ii dau pentru ca a reusit sa va convinga cu o poveste trista. Puteti sa o considerati nu escrocherie ci ...teatru privat live :) (cam scump biletul totusi)

Anonim spunea...

Azi (acum 15 min) m-am intalnit cu ea la Aviatorilor. Aceeasi poveste. I-am spus ca deja a devenit cunoscuta si a disparut rapid.

vecinadeblog spunea...

Ieri (7 oct) pe Titulescu, langa Springtime. Aceeasi poveste, dar din cauza englezei proaste si a zgomotului din trafic, nu am inteles toate detaliile, asa ca o tot intrebam de ce nu poate dormi in masina pana a doua zi cand primeste banii si singura ei replica ajungea sa fie "Why are people like this?!" bineinteles lacrimand. Mi s-a parut suspect ca are geanta desi a fost jefuita (eu ca femeie imi tin acte si bani in geanta si nu plec cu mai multe genti intr-o calatorie). Faptul ca a refuzat sa-i iau ceva de mancare - chiar parea flamanda - m-a facut sa cred ca de fapt vrea bani pt droguri. Totusi am avut ceva dubii pana cand am intalnit in aceeasi seara un amic care m-a asigurat ca e plin internetul de povestea ei. Si uite asa am aterizat aici si m-am convins ca e de neoprit daca sute de oameni discuta despre asta deja de cateva luni...

Anonim spunea...

Continua sa "lucreze" in zona Banu Manta-Kiseleff. Chiar ieri am vazut-o.

Anonim spunea...

Acelasi poveste la Starbucks la American House la 11 octombrie in jur de ora 21. Cu o singura varianta ca fata a zis ca era din Olanda. Nu am dat-o nimic dar a aparut cam sincer, numai mi-a simtit ca era ceva cu ea de vina faptul ca nu a vorbit limba engleza prea bine pt cineva din Olanda si n-a inteles nici limba Germana, si de vina asta am hotarit sa zic la revedere.

Marius Dumitru spunea...

Buna, am patit si eu azi acelasi lucru. I-am dat 120 RON, e aceeasi persoana, o recunosc din poza si a scris acelasi nume pe hartie.

Ce putem face?

Iata ca ea continua acelasi lucru si azi, 12 octombrie.

Marius Dumitru

Marius Dumitru spunea...

Adresa mea de email este mariusdmtr@gmail.com.

Marius Dumitru

Marius Dumitru spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Marius Dumitru spunea...

A scris alt nume de fapt, o permutare/schimbare minora a unuia dintre numele celelalte folosite.

Mi-a dat o adresa de email, i-am trimis un mesaj (in care ii spuneam ca mai bine imi returneaza luni, decat maine, sambata, dupa ce revine in Bucuresti de la Iasi, !) si nu a mers. Am crezut ca nu a scris bine adresa de email si am facut niste modificari in adresa, cu '_' si impreunat etc., nu a mers sa trimit, am primit 'Delivery Status Notification' si mi-am dat seama ca nu e in regula, apoi am cautat pe net si am ajuns aici.

Sigur putem face ceva, mai ales ca suntem atat de multi. Nu putem lasa asa si, mai ales, nu putem lasa ca alte persoane sa fie inselate intr-un asemenea fel in continuare.

Eu nici nu am cine stie ce bani si i-am dat pentru ca am crezut ca e ceva urgent, acum o sa fiu in dificultate eu cu banii din cauza aceasta. E vorba de o persoana care nu are nici un fel de consideratie si respect pentru ceilalti, nu stiu care sunt motivatiile ei pentru a face asa ceva, dar la asemenea proportii nu mai conteaza, asa ca trebuie sa facem ceva pentru ca altfel va continua asa si va lua amploare.

Marius Dumitru

Anonim spunea...

Am patiti si eu acelasi lucru, cu aceeasi persoana in zona victoriei, la fel am fost extrem de suspicios insa mi-am pus aceleasi intrebari si m-am pus in locul ei cumva. I-am dat 50 de ron. Culmea e ca dupa aprox un an, adica ieri, a venit si sotia mea cu aceeasi intamplare, aceeasi persoana, acelasi text, aceleasi emotii, aceleasi ganduri introspective si i-a dat 40 de ron ....

Anonim spunea...

Problema mai mare e ca aceste intamplari ne strica spiritul civic si ne formeaza un reflex defensiv, adica in momentul in care cineva necunoscut se apropie de noi pe strada o sa avem tendiinta de a nu asculta nici a doua silaba si sa intoarcem spatele ... poate cuiva care doar vrea sa intrebe cat e ceasul ...

teodor1 spunea...

Anonim, reflexul defensiv desa exista format in societatea romaneasca, dar aici asistam la o cronicizare a indiferentei. Desi exista o baza de date a celor afectati de acest fenomen, (asta) ei totusi nu reusesc sa se coalizeze pentru rezolvarea acestei probleme. (cu toate ca au toate metodele de comunicare la dispozitie) Indiferenta organelor statului este un alt element prezent in acest caz, relevator. (Stie tot forumul ca a fost prinsa si dupa aceea eliberata) Deci, fiecare pagubit stie ca doar el poate rezolva problema. Foarte interesant.

Anonim spunea...

Individa actiona ieri, 30.10.2012, pe Ion Campineanu. Pacat ca aveam o urgenta. Am citit acest caz in urma cu ceva timp la sesizarea unor colegi. Nu stiu daca am citit aici cele scris sau pe un alt site, dar cert este ca erau postate aceleasi imagini, iar chipul individei mi-a ramas intiparit in minte. Am spus pacat, intrucat data viitoare am ceva bun pregatit pentru aceasta domn'soara cu al sau chip lung.

Anonim spunea...

looooooooooser !!!!

Anonim spunea...

In Bucuresti e cineva cu un text foarte macabru, sa aveti grija!E o femeie care plange si zice ca trebuie sa isi ia baiatul de la morga si nu are bani. te pune sa suni doctorul pentru ca nu are telefon si ala zice o suma din aia cu multe zerouri din care tu trebuie sa ajuti cu cat poti ... a patit- o prietena de-a mea prin fata pe la TVR.

Emil spunea...

In seara asta, 3. dec. 2012, m-a acostat si pe mine la metrou, Pta Victoriei, ea iesea eu intram, a incercat sa foloseasca aceiasi poveste, dar mi-am adus aminte instantaneu de acest articol si am trimis-o la plimbare, cu siguranta va cauta alt fraier/a, scuze!!!

Anonim spunea...

EA ESTE ! Pe strada dr Felix m-a acostat si pe mine. Avea o cheie de BMW in mana, tot slovenă, si cu un pretext asemănător. Nu am ajutat-o în nici un fel - eu niciodată nu cred astfel de poveşti - m-am oferit să o duc la un echipaj de poliţie zărit de mine undeva mai în spate, iar ea mi-a spus că de acolo vine si nu au cum s-o ajute pe moment; vroia bani de motorină să ajungă tot la Iaşi ... în rest, poveste

Anonim spunea...

Buna ziua ! Am si eu o problema , din care vreau sa aflu ce este de facut , pentru ca nu pot lasa asa .
Problema mea este urmatoarea : Acum cateva zile , am inceput sa cau pe internet un catel (bichon maltese) spre a-l cumpara , pentru ca aveam un buget mai redus , nu imi permiteam orice pret …La un moment dat , pe un site( mercador) , am zarit un anunt in care spunea ca vinde un catel cu 350 lei , ceea ce era perfect pentru o asa rasa , imediat i-am trimis doamnei un mail in care i-am spus ca l-as vrea eu .Doamna , mi-a raspuns foarte prompt intr-o pagina intreaga , cum ca ea de fapt face cadou acest catel , deoarece va fi transferata cu serviciul in alta localitate , jobul dansei fiind de sora medicala , iar locatia in Italia , si ca nu mai poate sa aiba grija de catel ( cu care mi-a trimis fotografii , si un set de intrebari in care eu trebuia sa o conving ca iubesc animalele ).Mi-a spus ca eu nu trebuie sa platesc , decat transportul .Eu am fost de acord , iar dansa mi-a trimis din nou mail ca merge la aeroport sa inregistreze catelul , si il lasa acolo , deoarece ea pleaca in Portugalia pentru 3 zile la un curs de specializare ( mi-a trimis chiar poze si cu ea , daca este ea…) , asta fiind sambata , si ca de luni aeroportul ma va contacta sa imi spuna ce trebuie facut pentru activarea biletului si pentru a putea sa imi trimita cat mai repede catelul.Asa a fost , luni dimineata m-au contacta cei de la aeroport ( la adresa de la care am primit mailul scria : aeroporto di bruxelles) , si mi-au dat un formular cu numele si adresa persoanei careia trebuia sa ii trimit bani pentru activarea biletului.Mi-a parut putin straniu , deoarece locatia in care trebuia sa trimit banii prin Western Union , era in Camerun , insa ei au mentionat ca aceia este adresa firmei de avion .Am depus banii (70 euro) , le-am trimis codul , iar ei mi-au spus sa astept jumatate de ora sa verifice intrarea banilor si sa activeze biletul catelului, dupa juma de ora , mi-au zis ca au activat biletul de zbor , insa dupa alta juma de ora am primit 4 mail-uri deodata de la ei , cum ca este foarte urgent si ca comisia pentru protectia animalelor nu le-a dat voie sa urce catelul in avion , avand doar 12 sapt , pentru ca , cusca in care a fost adus , nu corespunde conditiilor de zbor, si ca mi-ar putea aduce catelul acasa bolnav , si ar putea sa moara , mi-au trimis o lista intreaga de imagini cu mai multe feluri de custi termice electrice , in care catelul va avea tot confort , dar si aer conditionat , pe care ar trebui sa mi- o aleg pentru inchiriere.Eu am spus nu , pentru ca , preturile incepeau de la 160 de euro la 550 de euro , chiria pe cusca…deci chiria era mai mult decat pretul catelului catelui pe care as fi putut sa mi-l procur linistita de aici…Au urmat alte serii de mailuri de la ei , cum ca este urgent si ca trebuie sa le trimit banii astia , si ca eu sunt trecuta pe acte , ca toate actele atesta ca sunt proprietara lui ,daca nu , am sansa sa platesc chiria custii in momentul in care imi aduce cainele acasa.Nici asa nu am vrut , apoi mi-au spus ca ei se vad nevoiti sa trimita cainele in carantina in fauna salbatica , deoarece a fost tinut prea mult timp la ei in aeroport …In paralel, vorbeam si cu doamna asta , care se pretindea a fi in Portugalia ( poate chiar era) , si imi spunea ca daca era in Italia , ea ar fi platit pentru catel , ca aici ea nu are decat 50 de euro la ea , si ca ce facem , sa imi fie mila , ca e un suflet nevinovat , ca trebuie sa dau banii astia, etc.Dupa acea aseara , nu am mai primit mail de la nimeni , nici de la aeroport , nici de la preacinstita doamna , si nici nu mi-au mai raspuns la nici un mail …

Acum eu va intreb , ce as putea sa fac in cazul asta ?Sau este mult prea complicat si sa ma invat minte(asta oricum se va intampla)…!
Fiti atenti la inselatoriile pe internet am intrat si pe un site din italia , si acolo e nebunie , este o retea intreaga din Camerun !!!

Anonim spunea...

Imi pare rau ca am gasit intamplarea ta atat de tarziu, vroiam totusi sa-ti fac o propunere, din comentarii toata lumea a vazut-o, deci merita paruita intr-o parcare! si da!pentru 50 de lei o faceam eu.Haha, sunt sincer totusi...

Unknown spunea...

Acum vreo 3 saptamani i-am stricat ploile dupa ce reusise acum 2 ani sa ma pacaleasca si pe mine. Am intalnit-o din nou la Carrefour Unirii, deja povestind unei fete. Treceam pe langa ele cand am recunoscut-o si m-am oprit si i-am zis fetei sa nu-i dea niciun ban. Timp de cateva secunde nu a zis niciuna niciun cuvant si am reintarit afirmatia initiala. Atunci am plecat si eu si fata si a ramas infractoarea cu buza umflata uitandu-se la mine:)).

Dana spunea...

Mda, hai ca luni era gata sa cedez si eu. Am scris aici despre intamplare: http://danailie2004.blogspot.ro/2013/02/scam-city-bucharest.html . Foarte bine joaca tipa, foarte-foarte bine!

Unknown spunea...

Andreea, imi pare rau sa te anunt, insa se pare ca tipa asta nu a renuntat la vechile obiceiuri.
M-a abordat in seara asta in zona Natiunile Unite-Izvor, fix dupa ce am scos bani de la bancomat.

Mi-a indrugat aceeasi poveste, insa i-am zis ca am citit articole despre ea si ca stiu ca este o inselatorie. Ea a parut jignita si surprinsa ca o acuz de asta, iar eu am plecat. Nu aveam certitudinea ca e ea, imi aminteam cat de cat cum arata, stiam din articolul tau si din altul, insa nu am fost pe faza sa ii fac o fotografie.

Asa ca, iata ca politia nu a avut cum sa o tina departe de chestia asta prea mult timp.

Doriana spunea...

Felicitari pentru ideea cu poza. Astazi, 14 feb, Ziua Indragostitilor, iubitul meu mi-a marturisit o poveste incredibila: Acum o saptamana, la Izvor, a dat unei tipe 120lei si nu crede ca-i mai primeste. O tipa cu o engleza perfecta care era din Olanda si care merge la Iasi sa ajute intr-un orfelinat , i-au furat banii si toate actele din masina intr-o benzinarie. Aceeasi schema, nimeni nu o crede, ii multumeste din suflet ca o asculta, are nevoie de 20 de euro, plange, pare sincera, in 2 zile revine in Bucuresti si ii da inapoi.
Ii spun, am mai citit despre asta, imi suna cunoscut, dragul meu si eu cred ca a fost o teapa.
Stiam ca mai auzisem odata povestea asta pe net. Acum am ajuns acasa si am cautat din nou si am gasit articolul tau, acelasi articol, l-am mai citit odata, il retin datorita pozei. Deci, da, felicitari cu poza. Aceasta tipa trebuie eliminata.

Unknown spunea...

Not everything happens for a reason worh wondering about... Explicatia mea la faze gen am fost jefuita, inselata sau am pierdut bani, daca tot am citit ca ai crede in karma, este ca am avut o datorie karmica pe care trebuia sa o platesc intr-un fel sau altul... adica banii respectivi trebuiau pur si simplu sa plece de la mine. Hope that helped! :)

Anonim spunea...

Acum 10 minute pe B-dul Unirii incearca sa-l impresioneze pe un domn... Mi-am amintit figura din poza de mai sus si i-am spus omului sa nu creada nimic din ce-i spune. Se pare ca inca ii merge treaba.

Valentin spunea...

Si eu am fost abordat de aceasta persoana , sambata - 2 martie 2013, cu aceeasi poveste (bunuri furate din masina, nevoie de bani benzina pentru un drum spre o conferinta psihologie iasi). Nu imi pare rau de bani (100ron) insa data viitoare cand voi fi oprit de un necunoscut pentru a mi se cere ajutorul voi fi mai vigilent sau voi trece mai departe. Stiu ca o plangere va fi luata in deradere de catre politie; insa daca toti cei care au postat pe acesta tema, recunoscandu-ne inselati de aceasta fata, am face o plagere comuna sansele de a fi luati in serios sunt mari. Da, banii sunt imposibil de recuperat, dar de ce sa o lasam sa pacaleasca si pe altii?

Teodor Ionita spunea...

Stii... eu cred ca esti un om mult prea bun. E dificil sa ii spui cuiva in suferinta "Nu pot sa te ajut!" dar pe de alta parte Romania este plina de escroci care profita de bunatatea altora.
Iti doresc o zi frumoasa!

Anonim spunea...

Bai, ce chestie! Pe mine cred ca m-a fraierit unul urat care se da drept creator de moda, englez originar din Iordania. Tipul, bronzat bine, cu urechile parabolice si imbracat ca o pipita, a bagat un text cu jefuit, ramas pe drumuri, politia si ambasada britanica se ocupa de el, dar dureaza, sa-i dau bani de hotel si de mancare, vreo 150 ron. Mi s-a parut suspect, dar cand a zis ca n-a mancat de o zi, i-am dat zece lei sa mearga la Mc. Cica nu-i ajung si prefera o shaorma, ca-i mai consistenta. Bine frate, ia de o shaorma, dar de hotel, sorry, dormi in parc sau in holul unui hotel. Si ca s-a pus de ploaie, mi-a cerut si o umbrela ca i se strica freza. Smecher, nu? I-am dat o punga de plastic sa si-o puna pe cap.
Se pare ca 15 lei nu-i acopereau taxiul cu care a ajuns la mine. Bai, daca s-au apucat hotii sa invete engleza ca sa ne fraiereasca (vorbea mai bine decat mine) eu zic ca merita sa le dam de o shaorma. Dar nu mai mult. Apropo, am scris si ambasadei, sa vad ce raspund. Ma astept sa-mi spuna ca e o teapa si ei nu au habar de romanul britanic iordanian, dar daca mai dau peste un smecher din asta sa stiu ce sa-i zic. Si o sa sesizez si politia. Feriti-va de smecheri din astia. E trist sa fii in ipostaza lor, dar pe bune. Totusi sa minti in halul asta e urat de tot.

Anonim spunea...

da, sa nu-ti para rau de fapta, aici are legatura karmica, dar daca vrei sa faci un bine cu adevarat , cauta pe cel care are intradevar nevoie de ajutor. Poate nu am fost atent, care din poza e pagubita, daca esti cea din dreapta pot spune ca am ramas frumos impresionat de chipul tau.

Anonim spunea...

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/tanara-care-a-inselat-zeci-de-oameni-retinuta-de-politisti-in-plina-actiune-408030.html

Si uite ca tipa a fost prinsa nu la mult timp dupa..:)

alex moore spunea...

Ai nevoie de un împrumut de urgență de a plăti pentru factura? . aici este o șansă
ofera credit pentru cei care sunt gata să aplice și să prezinte noastră
condiție, așa că, dacă sunteți interesat de un împrumut pentru compania noastră, atunci
Trebuie să ne trimiteți un email acum ......

E-mail: am.credito@blumail.org

mulțumiri

Anonim spunea...

prin 2008 am fost oprit de aceeasi domnisoara pe calea ferentari conduceam o dacie veche. mi-a zis ca trebuiesa ajunga la obor si ``brusc`` din drumul meu spre ghencea aveam treaba pe la obor. mi-a zis ca se numeste noa e din israel si ca a venit la cea mai mare facultate din lume respectiv m.i.s.a.lui bivolaru.lluand-o la intrebari a renuntal la calatoria cumine pe la unirii dar mi-a lasat numarul de telefon. oare ce urmarea atunci? aceeasi fata acelasi accent engleza corcita cu franceza. dar zicea ca e din israel si culmea mama ei era romanca din iasi.prea multe asemanari cu povestea de mai sus

Unknown spunea...

Felicitari . tocmai ati luat o teapa! va rugam sa ne contactati daca mai doriti una. multumim de intelegere :))

Anonim spunea...

Sensul a fost ca poate mai trebuia sa arzi din karma. Aia o sa arda altundeva karma (ori in iad , daca exista asa ceva)
Gandeste-te bine la ce ai mai facut rau in v. asta si poate ajungi la vreo concluzie.
Un echilibru tot este.
Sau , asta a fost un catalizator pt tine si urmeaza tu sa gresesti fata de cineva (poate chiar nevoit).

andreea spunea...

Incredibil... Femeia inca exista si inca face aceste scheme. Am intalnit-o azi la Universitate si in momentul in care a zis ca e din Slovenia, mi-am amintit ca am citit acest articol! I-am spus ca e faimoasa pe internet si ca stim ca e o excroaca. A inceput sa ne spuna ca nu avem suflet, etc. M-am uitat cu atentie la fata ei ca sa o compar cu cea din fotografie si CLAR ea e... Este incredibil.....

Anonim spunea...

Vreau sa va spun ca inca functioneaza teapa asta. Aseara m-a abordat langa Floreasca. OMG

Anonim spunea...

wow, o multime de oameni inselati. stiu si eu pe cineva pe care a fraierit tipa asta...am recunoscut povestea. Daca mi se intampla mie intai, i-as fi dat si eu bani.

Anonim spunea...

Ieseam astazi de la banca in piata Alba Iulia si ma opreste un tip, la vreo 25 de ani, imi zice ca e la ASE la fara frecventa, si arata undeva in zona (e vreo facultate de ASE in zona aia?)
Imi spune o poveste ca e din Constanta, ca i-au furat portofelul si ca vrea sa se intoarca acasa.
Pana acum nu a facut decat vreo 20 lei, ii scoate din buzunar si imi arata.
M-am prins ca e teapa cand a zis ca a incercat la tren si i-au zis ca "fara bilet nu se poate".
Hai sa fim seriosi, controlorii vin dupa ce pleci din Bucuresti, nu inainte sa te urci in tren.

Ce ziceti a fost teapa?
Imi trecea prin cap sa nu fi fost de la emisiunea "dupa fapta si rasplata" :))))

bbjhhrugs spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
bbjhhrugs spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Astazi mie pe la ora 2 mi-a venit un gipsalau cu ochi verzi sau albastrii - dreaku sa il ia, la bloc sunand insistent la soneria apartamentului. Nu as fi deschis usa dar uitandu-ma pe vizor am vazut fata dintr-o parte si am crezut ca sunt baietii de la rcs-rds cu internetul. Si ce sa vezi.
Am inceput omu' sa ma abordeze intr-un stil umil, classic si umilitor de jalnic in care pretindea ca i-a murit cineva si nu are bani de inmormantare, vrea sa stranga niste bani, facand cheta de la fiecare si mi-a aratat omul ceva bani in mana chipurile stransi de el pentru a ingropa mortul. Cititnd blogul acesta mi-am adus aminte de voi si m-am gandit la faza asta. I-am raspuns ca pretext ca sunt chirias venit in vizita si sa vorbesc cu propietarul sa il informez pe el. Cand sa inchid usa ca sa scap de el a insistat intr-un mod nesimtit ca nu conteaza persoana care da niste bani si pot sa donez in calitate de orice ca nu are de a face cu cea ce fac sau sunt eu, important era sa contribui financiar. Iar eu am insistat fortat ca tre sa vb. cu patronul sa ii cer acordul ca sa il informez. Si am inchis usa repede, iar omul cred ca m-a asteptat ceva pana a vazut ca nu dau nici un semnal de feedback. Acum nu stiu daca a vb omu' serios dar nu vroiam sa cotizez la o inmormantare care nu-mi apartine. Asa ca aveti mare grija de cine va vine pe la usi, uitati-va bine pa vizor! Mai nou ca pretext asa se procedeaza. Colectori financiar ambulanti cu scopuri funebre door to door (pe la fiecare usa). Asitia gasesc tot felul de metode si creaza diverse strategii sa va acapareze la buzunar. Asa este de cand e lumea - Taxa pe mila! Asa ca mare ATENTIE!

bbjhhrugs spunea...

Anonim spunea...
Astazi mie pe la ora 2 mi-a venit un gipsalau cu ochi verzi sau albastrii - dreaku sa il ia, la bloc sunand insistent la soneria apartamentului. Nu as fi deschis usa dar uitandu-ma pe vizor am vazut fata dintr-o parte si am crezut ca sunt baietii de la rcs-rds cu internetul. Si ce sa vezi.
Am inceput omu' sa ma abordeze intr-un stil umil, classic si umilitor de jalnic in care pretindea ca i-a murit cineva si nu are bani de inmormantare, vrea sa stranga niste bani, facand cheta de la fiecare si mi-a aratat omul ceva bani in mana chipurile stransi de el pentru a ingropa mortul. Cititnd blogul acesta mi-am adus aminte de voi si m-am gandit la faza asta. I-am raspuns ca pretext ca sunt chirias venit in vizita si sa vorbesc cu propietarul sa il informez pe el. Cand sa inchid usa ca sa scap de el a insistat intr-un mod nesimtit ca nu conteaza persoana care da niste bani si pot sa donez in calitate de orice ca nu are de a face cu cea ce fac sau sunt eu, important era sa contribui financiar. Iar eu am insistat fortat ca tre sa vb. cu patronul sa ii cer acordul ca sa il informez. Si am inchis usa repede, iar omul cred ca m-a asteptat ceva pana a vazut ca nu dau nici un semnal de feedback. Acum nu stiu daca a vb omu' serios dar nu vroiam sa cotizez la o inmormantare care nu-mi apartine. Asa ca aveti mare grija de cine va vine pe la usi, uitati-va bine pa vizor! Mai nou ca pretext asa se procedeaza. Colectori financiar ambulanti cu scopuri funebre door to door (pe la fiecare usa). Urati-le "CONDOLEANTE!" si inchideti usa. Asitia gasesc tot felul de metode si creaza diverse strategii sa va acapareze la buzunar. Asa este de cand e lumea - Taxa pe mila! Asa ca mare ATENTIE!

Anonim spunea...

Ce nebunie...
Intamplator sotul meu a vazut abia acum acest articol si si-a adus aminte de o poveste asemanatoare pe care i-am povestit-o prin vara lui 2011 si mi-a zis: "Hai sa vezi fotografia, o fi aceeasi tipa..."
Am intrat aici, am citit articolul si m-am uitat la foto...sunt socata. Aceeasi tipa, in vara lui 2011 langa ambasada Ucrainei unde avem sediu m-a abordat(eram afara la fumat), plansa toata si lesinata, spunandu-mi ca cineva i-a ffurat portofelul cu actele, si ca la ambasada s-a inchis (mie mi-a zis ca era din Ucraina) iar ea are nevoie urgenta de insulina si nu are niciun ban...etc, etc aceeasi poveste in continuare.
Am bagat mana in buzunar, am scos 50 ron si fiecare coleg care mai era cu mine la fumat a facut acelasi lucru,am strans impreuna in jur de 400 ron si i-am dat...
Eram ok, ne simteam bine ca am facut o fapta buna...
Ei bine...acum dupa 3 ani de la acel moment...sunt dezamagita...si ma simt penibil ca am crezut intr-o poveste a unei necunoscute...

Stiu...e tarziu...suntem in 2014...dar figura nu i-o pot uita...

marius spunea...

nu inteleg retorica din titlu ...
daca a doua zi ai primit banii nu ai luat teapa
daca nu i-ai primit inseamna ca ai luat teapa
so
schimba titlu cu ceva de genu 'sa nu mai luati teapa'
asta daca vrei sa ajuti persoanele inocente ca tine ;)

Andreea spunea...

Ieri era pe la Tineterului, umbla agitata pana a dat de mine. A inceput sa isi spuna povestea... M-a cam speriat un pic la inceput, avea ochii mari si s-a apropiat tare de mine. Nu cred ca mi-a zis de unde e (nu se intelegea bine ce zicea cu englezo-franceza ei si cu 2 dinti lipsa jos vorbea cam stalcit), dar vroia 20 de lei pt benzina ca sa ajunga la Pitesti la o conferinta. Am lasat-o sa termine ce avea de spus si i-am spus ca nu pot sa o ajut. La care ea dezamagita ca nimeni nu poate sa o ajute.
Eu citisem articolul de aici acum 1-2 ani si am recunoscut-o mediat, asa ca nu stiu daca m-ar fi fraierit daca nu il citeam.

Anonim spunea...

buna, ce ziceti de asta:
http://topinvestromania.wordpress.com

inca o teapa ordinara... :(

cami spunea...

Fratilor voi pe CE varf de munte trait I? Femeia are 1,90 si 40 de kg, tremura non stop. CE ne spine asta? Ganditi. So nu va reproduceti. O sa ajungem o Tara de handicapati daca voi faceti copii

Madalina Iancu spunea...

Daca as fi vazut si eu postarea ta la timp, nu m-as mai fi lasat pacalita in decembrie 2013. Am flat cine era dupa.

Vineri sera se plimba prin zona Timpuri Noi si am incercat sa o dau pe mana politiei dar a venit autobuzul mai repede si s-a urcat in el.
Deci o face din nou. Cine o mai vede sunati la 112.

Ioana spunea...

Vai de capul meu pana unde se poate ajunge :|

Daca m-ar fi abordat pe strada as fi facut la fel ca tine. Multumiri pentru articol, chiar daca ti le trimti cu intarziere :)

Anonim spunea...

nu trebuie sa fii mai rea si mai insensibila ..ca asa ne-am duce toti naibii.. ;). trebuie sa inveti sa simti mai bine oamenii din jur..sa te concentrezi mai mult pe simturi si nu pe judecata ;) si asa o sa-ti dai seama data viitoare cand o sa ti se intample sa nu mai faci aceeasi greseala.. oricum pana o sa ajungi sa poti face asta o sa te mai arzi asa de mai multe ori .. dar asa crestem mari :).. anyway ... ideea e sa nu-ti pierzi increderea in oameni :)

Anonim spunea...

super mega tare povestea :)
tu ai luat-o pt 130 ron...
altii si le iau pt 30.000 euro...

http://topinvestromania.wordpress.com

Anonim spunea...

. ....o alta poveste.....intalnita pe autostrada soarelui.....un barbat cu masina pe dreapta de obicei la parcarile cu Wc cu un batran in masina. Soferul spune ca nu mai are benzina ca batranul e diabetic si trebuie sa ajunga urgent acasa.....vrea bani ptr benzina
i-am dat 5 lei..presimtind ca este inselatorie..

ioana spunea...

Tocmai mi s-a intamplat si mie... la tineretului, ieri seara.. acelasi accent frantuzesc, acelasi tremurat si plans, poveste asemanatoare.

Anonim spunea...

Am citit articolul asta acum un an, mi-l trimisese cineva. Aseara am fost abordata de tipa asta si mi se parea similara povestea. Didn't fall for it, then again, i'm maybe i'm just a cheap fuck... Am cautat din nou pagina asta sa vad daca e vorba de aceiasi tipa. Acum arata mult mai rau, abia poate vorbi, forte slaba... sad junkie... anyway, smart of you to post a picture.

Anonim spunea...

A si fost arestata de politie. Identitatea ei: Daniela Constanţa Dobrescu (31 de ani).
Cites ce au scris cei "pagubiti". De aceea nu dau nici un ban la cel sau cea sau cei sau cele cu care ma intilnesc pe strada.
Ca$$a Locco - Ce bine imi pare ca ai luat teapa.
Iata si articolul: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/tanara-care-a-inselat-zeci-de-oameni-retinuta-de-politisti-in-plina-actiune-408030.html
De aceea tara asta e in situatia care e....
Statul iei da teapa, cersetorii iti dau teapa, presa iti dau teapa si toot asa...

Anonim spunea...

Fata nu a fost arestata - astazi m-a tepuit pe mine. La metrou la Eroii Revolutiei mi-a indrugat aceeasi minciuna - ca e din Slovenia, maine merge la ambasada, are nevoie de bani de benzina, oamenii sunt reci, distanti, etc, etc. Desi citisem acest articol in 2012 nu imi aduceam aminte exact figura persoanei sau povestea si am zis sa o ajut cu 20 lei. Cum am ajuns acasa am cautat pe net.. banuiala a devenit certitudine ;) Asadar, uitati-va bine la ea, nu s-a schimbat prea mult (putin mai slaba), acelasi tremurat si aceesi urma de la insulina. Nu stiu ce probleme are, insa ar trebui sa sunam la 112 de indata ce o mai vedem.

Unknown spunea...

Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a rezolva problemele tale financiare și, de asemenea, pentru a porni afacerea dvs. sau pentru a crește facilități de afaceri? dacă da, să ne contactați prin e-mail: greatuniversalloancompany1@gmail.com

Anonim spunea...

aicea este saitul cu binefacatori din romanica ha ha ha

Anonim spunea...

@Andreea Verde: Da-mi un mail unde sa te pot contacta in privat sa-ti spun cate ceva despre persoana asta.

Dna Morales Lance spunea...

Numele meu este Morales, eu sunt un om căsătorit cu 3 copii. Am venit la acest forum foarte site pentru a împărtăși și depună mărturie bună lucrarea doamnei Stella Rene Serviciul de împrumut pentru că mi-un împrumut de consolidare a 500,000.00 am fi refuzat de fiecare unde, am trecut prin multe de proces și de a fi scammed de către diferite companii de împrumut care am dat peste dar când am vrut doamna Stella Rene au accesat și pe mine aprobate pentru o sumă de împrumut de 500,000.00, după întâlnirea cu termenii si conditiile care este baza pe alegerea ta de a face un depozit înainte de a obține suma de împrumut sau nu, în cazul meu am fost nu au o casa care transportă numele meu, așa că am mers pentru procesul de bază non-colaterale au fost am făcut un depozit de o anumită cantitate de dolari înainte sumă mea de împrumut a fost creditat în contul meu bancar. Am fi în căutarea pentru un împrumut pentru ultimii 2 ani online, dar după o săptămână am dat peste doamna Stella Rene împrumut Acasă care utilizează această adresă de e-mail: [mrsstellareneloanfirm@hotmail.com] Apoi am trecut prin toate procesul de obținere a împrumutului menționat constitui și după procesul de împrumut mea a fost acordat la mine cu altcineva. Acest lucru a făcut într-adevăr ma sa incep din nou viață după toate dificultățile am avut în timpul cautarea mea pentru o adevărată împrumut Acasă. Dna Stella Rene restaurat casa mea fericită din nou și afacerea mea, care a avut de suferit de capital financiar. Sunt aici pentru a utiliza acest mediu pentru a informa publicul larg că, dacă aveți nevoie de un împrumut real, fără nici un stres și aprobare în aceeași zi, va trebui să-i contacteze rapid imediat prin e-mail la: [mrsstellareneloanfirm@hotmail.com] Am aplicat și l lucreze pentru mine și cred că va funcționa și pentru alte persoane, de asemenea, care sunt sincer. Încă o dată mă ajute să le mulțumesc.

Dna Morales Lance

Unknown spunea...

Bună Ziua Tuturor,
Numele meu este kasih Bambang, sunt din indoneziană, sunt aici pentru a depune mărturie cum am primit împrumut meu pentru 2% din doamna Cahya Kirana, și atât de multe cred în proverbul spune ceea ce Dumnezeu ne-a proiectat pentru a fi în planul de maestru determină divin credință și încredere în viață. Nimic nu se întâmplă nimic, nimic nu este intamplator, este mâna invizibilă în afacerile de orice relație și că mâna invizibilă este de conducere destinul nostru divin, ne conduce la destin. că suntem, și cum am fost direcționat către acest tip de inimă umană a lui Dumnezeu. ea este într-adevăr un Dumnezeu a trimis la mine si viata familiei mele, după ce a fost prost și înșelat de către creditorii false împrumut aici, în internet, Dumnezeu mi-a îndreptat spre ei, dar toate mulțumiri lui Dumnezeu astăzi mine și familia mea a putut să îndepărteze datoria noastră și ne-am găsit din nou fericirea în viața noastră, așa frații și surorile mele vă rugăm să fiți foarte atenți, dar i se va sfătui că, dacă aveți nevoie de împrumut astăzi ei contactati si va asigur ca fericirea și zâmbește de pe fata ta va fi partea ta toate viata dvs. Daca treci situația financiară, contactați-o prin e-mail la, cahya.creditfirm@gmail.com, puteți să mă contactați pe acest e-mail ,,, kasihbambang2012@gmail.com

Unknown spunea...

Bună Ziua Tuturor,
Numele meu este kasih Bambang, sunt din indoneziană, sunt aici pentru a depune mărturie cum am primit împrumut meu pentru 2% din doamna Cahya Kirana, și atât de multe cred în proverbul spune ceea ce Dumnezeu ne-a proiectat pentru a fi în planul de maestru determină divin credință și încredere în viață. Nimic nu se întâmplă nimic, nimic nu este intamplator, este mâna invizibilă în afacerile de orice relație și că mâna invizibilă este de conducere destinul nostru divin, ne conduce la destin. că suntem, și cum am fost direcționat către acest tip de inimă umană a lui Dumnezeu. ea este într-adevăr un Dumnezeu a trimis la mine si viata familiei mele, după ce a fost prost și înșelat de către creditorii false împrumut aici, în internet, Dumnezeu mi-a îndreptat spre ei, dar toate mulțumiri lui Dumnezeu astăzi mine și familia mea a putut să îndepărteze datoria noastră și ne-am găsit din nou fericirea în viața noastră, așa frații și surorile mele vă rugăm să fiți foarte atenți, dar i se va sfătui că, dacă aveți nevoie de împrumut astăzi ei contactati si va asigur ca fericirea și zâmbește de pe fata ta va fi partea ta toate viata dvs. Daca treci situația financiară, contactați-o prin e-mail la, cahya.creditfirm@gmail.com, puteți să mă contactați pe acest e-mail ,,, kasihbambang2012@gmail.com

Unknown spunea...

Bună Ziua Tuturor,
Numele meu este kasih Bambang, sunt din indoneziană, sunt aici pentru a depune mărturie cum am primit împrumut meu pentru 2% din doamna Cahya Kirana, și atât de multe cred în proverbul spune ceea ce Dumnezeu ne-a proiectat pentru a fi în planul de maestru determină divin credință și încredere în viață. Nimic nu se întâmplă nimic, nimic nu este intamplator, este mâna invizibilă în afacerile de orice relație și că mâna invizibilă este de conducere destinul nostru divin, ne conduce la destin. că suntem, și cum am fost direcționat către acest tip de inimă umană a lui Dumnezeu. ea este într-adevăr un Dumnezeu a trimis la mine si viata familiei mele, după ce a fost prost și înșelat de către creditorii false împrumut aici, în internet, Dumnezeu mi-a îndreptat spre ei, dar toate mulțumiri lui Dumnezeu astăzi mine și familia mea a putut să îndepărteze datoria noastră și ne-am găsit din nou fericirea în viața noastră, așa frații și surorile mele vă rugăm să fiți foarte atenți, dar i se va sfătui că, dacă aveți nevoie de împrumut astăzi ei contactati si va asigur ca fericirea și zâmbește de pe fata ta va fi partea ta toate viata dvs. Daca treci situația financiară, contactați-o prin e-mail la, cahya.creditfirm@gmail.com, puteți să mă contactați pe acest e-mail ,,, kasihbambang2012@gmail.com

First Alliances Loan Firm spunea...

Ați căutat opțiuni pentru achiziționarea unui nou acasă,
construcție, credite imobiliare, refinanța, consolidare
datorii, scop personal sau de afaceri de finanțare?
Bine ați venit în viitor! Finantare ușor de făcut cu noi.
De ce să așteptați pentru bani ai nevoie urgent?
avem bani să vă împrumut. Serviciul nostru de împrumut financiar este de 100% garantat.
Contactați-ne ca oferim rata de servicii financiare rata nostru scăzută și accesibile dobândă de 2%, rata rata scăzută și accesibile dobândă de 2%
Aplica acum și să se alăture mii de clienti multumiti.
Email: firstalliancesloanfirm@gmail.com

ogre spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
ogre spunea...

Buna!

Nu stiu daca mai citesti mesajele postate pe acest blog dar o sa scriu.Acum cativa ani am citit articolul tau,in cateva zile l-am uitat complet insa ieri 23.06.2015 aceeasi tipa ma abordat si pe mine.Am noroc de o memorie buna si in cateva secunde mi-am amintit de unde o cunosteam: poza din articol.

Iti multumesc pentru articol,m-ai scutit de niste bani aruncati.

Cred ca are foarte mult succes daca de cel putin trei ani practica aceeasi meserie.

Anonim spunea...

o gasesti pe bulevardul ion mihalache acuma, acolo opereaza :))

Anonim spunea...

"Lucreaza" cu acelasi text de cel putin 2 ani.

Anonim spunea...

Si pe mine m-a fraierit. Era la metrou la Unirii si mi-a cerut 20 RON. I-am dat desi mi s-a parut tare dubioasa. O sa printez poza ei si o sa le-o dau celor de la metrou. Sper sa-si cumpere lumanari si tamaie de toti banii primiti de la oamenii cu suflet.


Anonim spunea...

Plangere la politie, se urmareste persoana si se organizeaza un flagrant. Mai simplu de atat nu se poate. Acum cu poza ii e mai simplu politiei sa dea de ea. Se stiu zonele, se stie modus operandi, exista detalii cu privire la voce, accent, urme de intepaturi pe abdomen ... sunt suficiente elemente

Simona spunea...

Si eu am vorbit cu ea. Nu-mi amintesc exact data, era duminica seara pe la 7 trecut de fix. Cred ca poimaine sunt 3 saptamani. N-am retinut toata povestea fiindca initial n-am inteles ce spunea pentru ca mi s-a parut ca pronunta prost, desi vorbea engleza binisor mi s-a parut ca are probleme de dictie. M-a vazut iesind de la ING de la Romana si m-a oprit. Finalmente am intrebat-o de cati bani are nevoie si mi-a spus ca are nevoie de 6 euro. Povestea in rest semana, cred. Nu i-am dat fiindca i-am spus ca desi 6 euro inseamna 30 lei ceea ce e o suma colosala, din pacate nu o pot ajuta nici cu atat. Eu am crezut-o sau cel putin am tins spre a o crede.

Anonim spunea...

Pe mine m-a abordat anul trecut si am avut noroc cu o prietena pe care o sunamsem si m a sfatuit sa nu ii dau nici un banut, ca e tzeapa. Daca nu mi sunam prietena, as fi ajuns in aceeasi situatie ca tine. este extrem de convingatoare. Serene esti foarte rautacioasa: eu as fi dat bani unui strain daca as fi stiut ca are intentii bune. ce e rau in a ajuta un om, chit ca ti e strain.

Anonim spunea...

Invatati ma oameni buni sa urmati caile legale. Pentru numele lui Dumnezeu, chiar m-am saturat de plangareti pe internet care nu fac nimic, de fapt. Zice unu mai sus ca "ar fi cuvantul meu, impotriva cuvantului ei". Da ba omule, dar gandeste-te daca fiecare din voi faceati o plangere la momentul la care ati patit problema. Oare nu se adunau cuvintele astea impotriva ei si rezultau deja intr-o cercetare si probabil condamnare? Asa stati toti ca prostii si va plangeti pe net - ca oricum "nu e nici o sansa cu politia". Bine ca e o sansa cu internetu. Idiots.

Anonim spunea...

Mai tine prosteala asta inca si astazi...:)))))
Folositi-va telefoanele pentru a suna la Ambasada....si va convingeti singuri ca sunte-ti dobitoci!!!

Anonim spunea...

Cam vechi postarile ..... Dar o cheama Dobrescu Daniela si are vreo 34 de ani !

Ana spunea...

și eu am cotizat cu 50 din acum câțiva ani....

Anonim spunea...

La mine nu a mers, acum o săptămână la Mega Image-ul de pe bd. Mihalache (1Mai).
Mi-a povestit că a fost jefuită și că are nevoie de 50 de euro. Mi s-a părut cam retardată, așa ca i-am explicat că nu am decât card si că pot să mergem la un bancomat. Văzând o mașină de poliție, i-am sugerat să le povestim și lor. E, atunci am pierdut-o, a plecat bolborosind ceva. Și da, vorbea o engleză stricată, cu accent voit franțuzesc, inclusiv graseiatul... E plin de din ăștia.

Anonim spunea...

Ai facut un gest admirabil. E pacat ca toate cele "bune" li se intampla celor care vor sa ajute. Really, God bless you!

Anonim spunea...

Ieri, la Piata Romana, a avut aceeasi abordare.
Am recunoscut-o din fotografie.

Felicitari pentru faptul ca ati semnalat public acest caz.
Ce bine ar fi daca si Politia s-ar autosesiza...

Unknown spunea...

salut, ai nevoie de un împrumut pentru a achita facturile sau de a rezolva orice fel de problemă financiară, vă rugăm să contactați-mă prin e-mail acum: johnlutherloanfirm1@outlook.com
Am oferim toate tipurile de împrumut.
Mulțumesc

Anonim spunea...

1.10.2015 Carrefour Orhidea, un individ cu un Mercedes E Klasse negru, cu "sotie" si copil mic in masina, abordeaza oamenii cu o alta poveste arhi-cunoscuta, cea in care aproape plange ca nu are cum sa ajunga acasa in GL, pentru ca a pus benzina in loc de motorina, si ca nu mai are bani de combustibil, etc..textul este foarte bine elaborat, copilul pus la locul lui sa planga..aveti mare grija si nu credeti nimic!
Auto are numarul GL08TFN.

Unknown spunea...

Suntem o instituție financiară Certified aprobarea de fonduri pentru toate tipurile de proiect. Împrumut / Oferta noastra financiara este dat la o rată scăzută a dobânzii de 2% și este durata de rambursare este foarte prietenos și client convenabil. Am aproba o finanțare de până la 100 de milioane de $ și mai sus, în funcție de natura activității.
Suntem în prezent de finanțare pentru întreprinderi existente cu echipa de management existente, cu munca majore privind energia, Executie Contract, Commercial Real Estate cumparare, expansiune de afaceri, Transport, Tehnologie, Healthcare, plătească chiria, impozite, cumpara masini apoi sa ne contactati prin e-mail ca davidpetersonloanfirm1@outlook.com. Suntem deschiși la a avea o bună relație de afaceri cu tine, ca schemă nostru financiar este foarte flexibil si client convenabil. Dacă credeți că aveți un background solid și ideea de a face profit bun în orice risc, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru o posibilă cooperare de afaceri. Daca sunteti interesati de aceasta oferta, va rugam sa ne contactati prin e-mail ca davidpetersonloanfirm1@outlook.com ...

Unknown spunea...

Total gresit.daca sunt mai multi martori e ok

Unknown spunea...

Nu conteaza.e cersetorie.poate fi incadrata asa.apoi a obtinut banii prin minciuna si sunt martori deStui.vad

Unknown spunea...

Salut..andreea, daca ai poza xu ea mergi la politie.macar o vor lua in vizor si o vor putea prinde data viitoare.de aia e asa in romania ca nimenj nu face nimic concret.nu ti trebuie nici o dovada in plus.pt ca vad cav sunt mai multi care pot fi martori.nu e nornal.intr o zi, SCoate un cutt si te omoara ca a ramas fara heroina.oe ce lume traiti cu totii?

Unknown spunea...

Salut..andreea, daca ai poza xu ea mergi la politie.macar o vor lua in vizor si o vor putea prinde data viitoare.de aia e asa in romania ca nimenj nu face nimic concret.nu ti trebuie nici o dovada in plus.pt ca vad cav sunt mai multi care pot fi martori.nu e nornal.intr o zi, SCoate un cutt si te omoara ca a ramas fara heroina.oe ce lume traiti cu totii?

Unknown spunea...

Numele meu este Allyson sunt din Texas, SUA. Dau această mărturie că cineva acolo ar putea avea o problemă similară soțul meu nu crede că poligamia este greșit. El a fost văzut o altă fată timp de aproximativ patru luni. I-am spus că el are nevoie să se oprească, dar el spune că este îndrăgostit de ea. Ei au discutat despre a fi împreună "pentru totdeauna" și în cele din urmă o mișcare cu noi. Soțul meu încă mă iubește. El regretă intra in aceasta, în primul rând, dar nu este dispus să rupă doar cu ea. El spune că, dacă doresc acest lucru despart, atunci ți se va neînțelegere și el nu va continua o altă relație chiar cu mine. Așa că am făcut niște cercetări pe internet și, de asemenea, să caute ajutor și am dat peste o mărturie făcută de o doamnă numită Ibolo și am contactat aceeași rolă vraja care a ajutat (theangelsofsolution@gmail.com) și mi-a spus tot ce am ar trebui să facă și după ce am făcut tot ce mi-a asigurat că i se va lua ajutorul meu în 3 zile .. surprinzător soțul meu a venit acasă și a acceptat să despărțire cu ea, și el într-adevăr totul a fost o surpriză pentru mine după ce tot el a venit la mine în genunchi și cerșit să-l ierte că niciodată nu a știut ce a venit la el care a făcut să se gândească de a iubi cealalta amanta. Toate datorită Dr Ogbe Mă rog ca Dumnezeu va continua să le utilizați pentru a ajuta oamenii care au nevoie de ajutorul tau. Prieteni nu mor în silențios, deoarece cineva ca Dr Ogbe are o soluție pentru toate problemele tale .. Acum am trai fericit cu familia mea. Dacă aveți de gând prin viață grea și ai nevoie de ajutor în probleme cum ar fi:

(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi
(2), dacă aveți întotdeauna coșmaruri.
(3) Vrei sa fie promovat în birou.
(4) Dacă doriți un copil.
(5) de îngrijire pe bază de plante
(6) pe care doriți să fie bogat.
(7) pe care doriți pentru a lega dvs. soț / soție să fie a ta pentru totdeauna.
(8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
(9) Să se respecta cu cuvintele tale și de a face dorința ta
(10) Cazul rezolva E.T.C
Contactați-l din nou, prin intermediul (theangelsofsolution@gmail.com) ..

Unknown spunea...

Vreau ca toată lumea să citiți acest mesaj cu atentie. Sunt foarte fericit pentru a face mărturia cu privire la modul i-am împrumutat mea într-un creditor împrumut legitim, am suferit în mâinile creditorilor internet false în acest site special, i-au aplicat în mai multe ferme de împrumut aici și tot ce fac este sa ceri mine pentru plata si dupa plata mea, eu nu va primi nici împrumut de la ei, ei sunt oameni false din Ghana, Marea Britanie și chiar India. Am fost în durere, din cauza datoria, iar plata pe care am plătit în celălalt pentru a obține un împrumut făcut datoria mea mai mare. Am fost foarte fericit atunci când prietenul meu mi-a spus că a primit un împrumut de la internet, ea a fost cea care mi-a spus Esther Jones Creditorii din Emiratele Arabe Unite, și am aplicat pentru un împrumut de 230 milioane de euro, i urmeze toate procedurile, am crezut că eu nu va primi împrumutul, dar am fost foarte fericit atunci când împrumutul meu a fost aprobat și a fost trimis la contul bancar direct în termen de 2 zile de la aplicare. Am plătit toate datoriile mea acum și eu sunt stabil financiar ca scriu acest mesaj. Deci, dacă oricare dintre voi sunt aici pentru a aplica pentru împrumut, va trebui să contacteze Esther Jones, în Emiratele Arabe e-mail, acestea sunt singurele creditori împrumut reale, iar altele sunt falsuri. Doar urmați toate procedurile din Esther Jones si va asigur ca vei primi, de asemenea, împrumut ca mine si frined mea. Ai fi indicat astfel încât să nu se pierde bani ca mine, contactați Esther Jones acum în e-mail lor, dacă sunteți cu adevărat nevoie de împrumut în estherjones.lenders@gmail.com
contact me prea astfel încât pot să vă dau mai multe informații
Iti multumim pentru citirea mărturia mea și ajută-mă mulțumesc Atotputernicului Dumnezeu

Unknown spunea...

Bună ziua, Toată lumea sunt atât de fericit sa dea marea mea mărturie despre modul în care am primit suma de împrumut dorința domnului Abraham, care este directorul Companiei City Bank, vreau să folosesc rapid această ocazie pentru a lăsa întreaga știu lumea asta, Am dl Zoltan Teszari din România, am fost în căutarea unui împrumut pentru a începe propria afacere în sprijinul afacerilor mele agricultura, cheltuielile asa ca m-am dus on-line în căutare de împrumut, atunci când am dat peste unii creditori care trișează și scammed departe pic de banii mei la acel proces de timp i-am confundat eu nici măcar nu știu ce să mai fac, deoarece puținii bani pe care am avut cu mine a fost luat de către acei nemernici frauduloase, care se numesc creditorii împrumut reale, deci într-o zi credincios ca am fost de navigare prin căutarea pe internet pentru locuri de muncă am dat peste niște mărturii comentate pe forum, de către un singur dna katica, și dna Monica cu privire la modul în care primesc împrumutul de la Compania oraș bancă E-mail: citybankloan123@gmail.com Deci, mi-am spus că eu trebuie să dea acest proces, deoarece am a fost atât de speriat cu privire la ce au făcut alții creditori pentru mine, așa că am mers mai departe a luat adresa de e-mail personal, care a fost în acele comentarii de pe forum, asa ca am contactat-l să-l informa că am fost arbitrat la el de către unii clienți care au primit creditul acestora de la compania sa, dl Adam, și dna Monica Luis, Deci, când a auzit că el a fost foarte fericit despre asta, așa că mi sunt în compania dreptul asigurat în cazul în care i se poate primi meu împrumut suma dorință, mi-au dat cererea împrumutat de împrumut formular pentru a umple și să se întoarcă, am făcut tot ceea ce, dat lor toate informațiile mele necesare despre mine, asa ca am fost dat termenii si starea companiei lor totul a decurs fără probleme, fără nici o întârziere, în nu mai puțin de 24 oră am fost informat că împrumutul meu valabil suma de 7.000.000 euro, a fost înregistrat și aprobat de consiliul lor de creditare de mandatar, deci la acel proces de timp, am fost atât de fericit când mi-au spus că ar trebui să le trimită prin detalii bancare, dar am fost putin sceptic de a face acest lucru, așa că am spus eu au încredere și cred că pentru acest creditor apel dl Abraham le-am dat de cont bancar, astfel încât în ​​mod surprinzător am primit și de alertă de la banca mea că contul meu a fost creditat cu suma de 7.000.000 euro de către MrAbraham. Asa ca am e-mail urgent-l că am primi cu succes de împrumut meu, așa că frații mei dragi și surori acolo încă în căutarea de companie autentic de împrumut i se va sfatuim sa contactați cu amabilitate domnului Abraham cu aceeași E-mail: citybankloan123@gmail.com și i știu că te va ajuta, de asemenea, cu suma de împrumut dorinta bine, le e-mail azi si vei fi bucuros ai făcut-o. Zoltan Teszari din România

Anonim spunea...

Și pe mine m-a excrocat în 2013 cu 40 de lei. Apoi am văzut-o la Apaca încercând să ia bani de la o doamnă. M-am apropiat și i-am spus doamnei să nu-i dea bani. Trebuie dată pe mâna poliției, trimis mesaj cu poza ei și dată pe toate rețelele de socializare, altfel o să excrocheze pe încă atâția. Până la urmă, e de la noi, sau din altă țară. Vorbește foarte bine engleza cu accent scandinav. Pe mine așa m-a prostit, chiar am întrebat-o de unde este, spunând că e din Norvegia și are nevoie de bani pentru benzină.

Anonim spunea...

E de la noi. Daniela Constanta Dobrescu. O ordinară care trebuie călcată în picioare. Poliția i-a dat drumul așa că mare atenție,dați poza ei peste tot să vadă toată lumea!

Baby spunea...

Inca activeaza cu aceeasi poveste. M-am intalnit in seara asta cu ea in metrou, s-a urcat la Unirii in ultimul metrou (de la 11 jumate) spre Berceni. Avea aproape aceeasi poveste. Am recunoscut-o din prima din articolul tau, insa mi-a fost frica sa-i zic ceva (imi era sa nu aiba intariri cu ea, mai ales ca la ora aia nu erau multi calatori in metrou). Intr-adevar foarte convingatoare, si o engleza cu accent frantuzesc impecabil. Cand i-am zis ca nu o pot ajuta a ineput sa planga. Pe mine cel putin acest articol m-a salvat, pt ca altfel sigur as fi crezut-o. Dupa ce a plans putin, a plecat in alt vagon, la altii probabil. Din pacate, daca face chestia asta de atatia ani, se pare ca-i merge bine.

Baby spunea...

Inca activeaza cu aceeasi poveste. M-am intalnit in seara asta cu ea in metrou, s-a urcat la Unirii in ultimul metrou (de la 11 jumate) spre Berceni. Avea aproape aceeasi poveste. Am recunoscut-o din prima din articolul tau, insa mi-a fost frica sa-i zic ceva (imi era sa nu aiba intariri cu ea, mai ales ca la ora aia nu erau multi calatori in metrou). Intr-adevar foarte convingatoare, si o engleza cu accent frantuzesc impecabil. Cand i-am zis ca nu o pot ajuta a ineput sa planga. Pe mine cel putin acest articol m-a salvat, pt ca altfel sigur as fi crezut-o. Dupa ce a plans putin, a plecat in alt vagon, la altii probabil. Din pacate, daca face chestia asta de atatia ani, se pare ca-i merge bine.

Anonim spunea...

http://www.b365.ro/tanara-care-a-inselat-zeci-de-bucuresteni-din-nou-in-actiune_187722.html

Selena spunea...

Pai si de ce n ai luat o de o aripa sa suni la politie? :|

Anonim spunea...

Si o sa faci tu nitzica parnaie si o sa ii platesti si ceva despagubiri ca nu ai niciun temei legal sa o altoiesti iar la cat de aiurea te arunci cu capul inainte se vede ca nu esti mai istet decat ea cu sigurantza.

Unknown spunea...

Tzeapa clar. Eu am luat-o acum vreo 2 ani si jumatate, cu cateva zile inainte de Craciun, ningea, era si julita pe ochi si pe maini, dar atunci cerea mai putini bani, 50 de lei. Aceeasi fata, acelasi text si totul parea la fel de real.

Ulterior, dupa vreun an, m-a abordat si blondul, la prima injuratura a luat-o la fuga direct.

Manuela spunea...

Si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare - eu am luat in calcul daca pierd banii sau daca imi pare rau ca nu am ajutat pt ca si eu de multe ori m-am simtit blocata in viata. Am oferit bani cat am fost dispusa sa pierd si sa nu imi para rau. Stiu ca ce a depins de mine, am facut. E problema celuilalt ce face cu darul meu. Intr-adevar te simti minunat cand ajuti . Bucura-te ca simti acest lucru! Numai bine!

Unknown spunea...

Cum mi-am luat meu Suma împrumutului dorit de la o companie de incredere si Trust de împrumut (adrianfinancefirm@yahoo.com)

Bună ziua tuturor, numele meu este Ryan Franklin, locuiesc în Las Vegas, United State, sunt aici ca să depună mărturie bunătatea lui Dumnezeu asupra vieții mele, cum face el mi-a luat împrumutul meu de la Adrian Firma Finanțe {(adrianfinancefirm@yahoo.com)} după de două ori a fost scammed de la diferite creditorii împrumut internaționale, care au pretins a fi creditori chiar aici, în acest forum, am crezut că împrumuturile lor a fost reală și am aplicat, dar niciodată nu mi-a dat împrumut. Am pierdut speranța creditorii de împrumut de pe internet si a fost confuz și frustrat, până când un prieten de-al meu ma prezint domnului Alexander Adrian managing director al lui Adrian Finanțelor firmă, care a promis să mă ajute cu un împrumut de dorința și mi-a făcut-o într-adevăr ca el a promis, fără nici o formă de întârziere, deși am avut îndoieli, dar a vrut doar să-i dea un try și cea mai mare surpriza mea de împrumut a fost de transfer în contul meu bancar. N-am crezut că mai există încă creditori fiabile și reale de împrumut, până când m-am întâlnit dl Alexander Adrian, care ma ajutat într-adevăr, cu un împrumut de $ 190,000.00usd și-a schimbat viața în bine. Știu că există încă mulți solicitanți de împrumut acolo, nu căuta mai și contactați omul se temea de Dumnezeu pentru un împrumut de astăzi. Dl Alexander Adrian, îngrijirea și înțelegerea lui. dacă sunteți în nevoie de un împrumut de urgență sau doresc finanțare pentru proiectele dvs. rapid și rapid, deci nu ezitați să contactați pe Adrian Finante Firma prin adresa de e-mail: {adrianfinancefirm@yahoo.com} prin site-urile companiei: http: //www.adrianfinancefirm. bravesites.com/ sau Text: +1 205-291-2541. Cred că te va ajuta, pentru că el a ajutat o mulțime de oameni din întreaga lume, Multumesc.

dacia1310 spunea...

e greu....eu unul era sa raman in pana prostului..undeva pe la Transalpina...desi aveam bani....am incercat sa cumpar de la alti..si toti fugeau de mine....in final nu am ramas in pana ......si am ajuns cu bine acasa...din cauza unora imbecili..cei care au cu adevarat nevoie de ajutor...nu vor fi ajutati ...crezand ca e escrocherie

Anonim spunea...

Buna,

Te-ai saturat de a căuta împrumuturi și ipoteci, te-ai întors în jos în mod constant de către băncile dumneavoastră și alte instituții financiare, Va oferim orice formă de împrumut pentru persoane fizice și juridice la rată scăzută a dobânzii de 3% .Daca sunteți interesat în a lua un împrumut , nu ezitați să ne contactați astăzi, vă promitem să vă oferim cele mai bune servicii ever.Just ne dea un try, pentru că un proces vă va convinge. Care sunt nevoile tale financiare?

Ai nevoie de un împrumut de afaceri?
Ai nevoie de un credit de nevoi personale?
Doriți să cumpărați o mașină?
Doriți să refinanțeze?
Ai nevoie de un credit ipotecar?

Ai nevoie de un imens capital pentru a începe propunerea dvs. de afaceri sau de extindere? V-ați pierdut speranța și crezi că nu există nici o cale de ieșire, și sarcinile financiare persistă încă?

Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru o posibila cooperare de afaceri Contactați-ne prin e-mail: (legitfirm@gmail.com) sau sunati +1 (972) 914-5244

ESTHER PATRICK spunea...

Buna,
Sunt dna Esther Patrick, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa:
(estherpatrick83@gmail.com)

Anonim spunea...

Am intalnit si eu un domn la unirii, m-a oprit cu o vorba din mers: do you speak english? Eu m-am oprit crezand ca e vreun strain care vrea indicatii, urmand apoi sa vad cum e imbracat. Caciula gri, bluza de fâș gri, pantaloni gri, albastrui si niste adidasi vechi, toate prafuite si folosite de ceva vreme. Omul era nebarbierit, avea niste ochi blanzi si un accent superb american de pe coasta de est. Spunea ca el e din new york, ca se invarte prin zona de o ora si ca incearca sa gaseasca un prieten in oamenii de pe strada dar ca toti ii intorc spatele. Repeta mereu ca ii e rusine sa faca asta si ca mi-ar cere, mi-ar cere... nu spunea pana la capat, spunea doar I would ask... si privea in ochii mei foarte intens gen: stii ce vreau sa zic dar mi.e rusine sa cer bani. Apoi a mai strecurat ceva despre parintii lui pe care a reusit sa-i sune de la cineva, ca nu are bani sa-si plateasca facturile si ca se chinuie de pe o zi pe alta si ca macar un dolar daca am. A bagat de la inceput un 'god bless you..and your mom' ca sa ma emotioneze si la final, dupa ce i-am spus ca nu am cum sa-l ajut ca nu am niciun ban la mine, mi-a strans mana prieteneste si a spus: take care de vreo doua ori, god bless you si a plecat asa usor dezamagit. Dupa un timp m-am intors acolo sa vad daca mai e si intr-adevar, venea din sensul opus de data asta... asa ca asta cu turele in jurul magazinului unirea erau adevarate. De restul nu stiu.

Anonim spunea...

Stie cineva metoda cu taximetristul si cetateanul strain care nu stie cum arata bani romanesti? Te pune sa ii arati strainului bani romanesti ca cica nu stie cum arata
..cum ai scos bani pune mana putin ppe ei si uite asa dispare ca prin minune din ei ..povestea e mai detaliata si ma intreb daca cineva a patit ceva asemanator ...

LOAN AT IT BEST spunea...


Sunt un om legal și am da afară împrumut pentru a ajuta pe cei săraci, în cazul în care aveți nevoie de un împrumut sau de asistență financiară contactați-mă acum pe adresa mea de jackballard396@gmail.com

această ofertă de împrumut este foarte ieftin, iar termenii de împrumut este bun pentru debitor.

ACCESS LOAN FIRM (accessloansfirm@gmail.com) spunea...

"BINE ATI VENIT LA FIRMA DE ÎMPRUMUT A ACCESULUI"
Bună ziua Domnule / doamna: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă finanța afacerea sau în orice scop? Suntem autorizați, licențiați și licențiați internațional, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! "ACCESS LOAN FIRM" ne puteți contacta prin: (ACCESSLOANSFIRM@GMAIL.COM)

Suntem un creditor de împrumut privat de la "ACCESS LOAN FIRM", care oferă oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Suntem un creditor serios care împrumută oportunități de împrumut pentru cei care au nevoie de împrumut și nu avem nevoie de înșelătorii să fugă cu banii noștri, pentru că am avut o mulțime de experiență în trecut Și chiar acum am revenit pentru oameni serioși care au nevoie de împrumut și de ședere Țineți-vă credincioși angajamentelor voastre.

Împrumut Factory oferim împrumuturi pentru Firmele de afaceri rata dobânzii de 1,5%.

Creditele disponibile pe care le oferim sunt:

1. Împrumut personal
2. Împrumut de afaceri
3. Imprumut de investitii
4. Împrumutul pentru locuințe, etc.

Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, puteți să ne contactați astăzi prin: (accessloansfirm@gmail.com)

Obțineți aprobarea dvs. instant de împrumut în termen de o oră aici, în "ACCESS LOAN FIRM" Așteptăm cu nerăbdare să aud de la tine.
Toate cele bune

kumah james spunea...

Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți într-o situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie să plătiți împrumuturile Datoriile lor sau să vă plătiți facturile sau să începeți o afacere frumoasă? Aveți un scor de credit scăzut și veți găsi greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi:
a) Împrumut personal, expansiune de afaceri,
b) Înființarea de întreprinderi, educație,
c) consolidarea datoriilor,
d) Împrumuturi cu bani grei

Oferim împrumuturi cu dobândă redusă de 3% și cu garanții și nu garanții, oferim împrumuturi personale, credite de consolidare a datoriilor, capital de risc Capital, împrumut de afaceri, împrumut de învățământ, ipotecă sau împrumuturi pentru orice motiv ".

Cu toate acestea, metoda noastră oferă posibilitatea de a specifica suma împrumutului necesar și, de asemenea, durata pe care o puteți permite, vă oferă o șansă reală pentru a obține fondurile de care aveți nevoie!

Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți pentru a susține această afirmație. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; veți obține cele mai ieftine. Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite.

Ne străduim să lăsăm o impresie de durată pozitivă depășind așteptările clienților noștri în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai bună calitate în timp util.

Email: midland.credit2@gmail.com
Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
Vizitați-ne la: www.midlandcreditonline.com

Fatma Wati spunea...

Numele meu este FATMA WATI, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut de pe Internet pentru că atât de mulți creditori de internet aici sunt toți escrocii și ei doar împărtășesc povești pentru a te înșelăci din banii tăi, un împrumut de 200.000 de euro de la o femeie din Germania și am pierdut suma de 8.000 de euro fără a primi împrumutul,

La această dată, 27 septembrie 2016, prietena mea Wulan Sari din locul meu de muncă mi-a spus cum a solicitat un împrumut de la GLOBAL FINANCE LIMITED și în cele din urmă a primit împrumutul. Niciodata nu am crezut-o pana nu am mers cu ea in banca pentru ao confirma si am fost uimit pentru ca am pierdut o multime de bani doar pentru a obtine un imprumut pentru familia mea.

Poate ALLAH a binecuvântat pe Doamna Bună pentru ceea ce mi-a făcut pentru mine și pentru casa mea, i-am spus prietenei mele să mă prezinte mamei bune. Augusta Ibramhim, GLOBAL FINANCE LIMITED, a făcut-o și am cerut un împrumut de 500.000 euro.

Am respectat termenii și condițiile de împrumut ale companiei și cererea mea de credit a fost aprobată pentru mine fără stres și dificultăți.

 În cele din urmă, am primit împrumutul în contul meu bancar și i-am sunat pe prietena mea ANNABELLE JOHNSON că am primit împrumutul și am introdus, de asemenea, atât de mulți oameni bunei mame doamna Augusta Ibramhim.

Vreau ca tu să citești mărturia mea să contactezi mama bună dacă ai nevoie de un împrumut, ca să depui mărturie și despre bunăvoința mamei bune.

așa că eu folosesc această cale pentru a informa pe toți românii și alte persoane care este oportun să citească mărturia mea și el sau ea are nevoie de împrumuturi pentru a contacta
Doamna Augusta Ibramhim prin EMAIL: (augustaibramhim11@gmail.com)

Cu toate acestea, puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin EMAIL: fatmaf24wati111@gmail.com
De asemenea, puteți lua legătura cu prietenul meu ANNABELLE JOHNSON prin intermediul EMAIL-ului: annabellej24johnson111@gmail.com

Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că ALLAH poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

Fatma Wati spunea...

Buna,
Cauți un împrumut? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! GLOBAL FINANCE LIMITED oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. pentru tot personalul sau persoanele, vă rugăm să ne contactați pentru ajutor financiar imediat sau stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumut de afaceri / de investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să te gândești la obținerea unui împrumut? Ești serios nevoie de împrumuturi urgente pentru a începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este sansa ta de a-ti atinge dorinta, acordam imprumuturi personale, imprumuturi si credite corporative si orice fel de imprumut, ne poti contacta la un imprumut accesibil acum
contactați-ne.Email: augustaibramhim11@gmail.com

APPLICATION DATA:

1) Numele complet:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Număr de telefon:
9) Poziția curentă la locul de muncă:
10) Venit lunar:
11) Suma imprumutata necesara:
12) Durata împrumutului:
13) Scopul împrumutului:
14) Religia:
15) Ați aplicat înainte:
16) Data nașterii:
Mulțumesc.

osma spunea...

Bună tuturor,
Numele meu este dl, Rugare Sim. Locuiesc în Olanda și sunt astăzi un om fericit? și mi-am spus că orice creditor care mă salvează pe mine și pe familia mea din situația noastră proastă, o să-i spun pe orice persoană căutând împrumut, mi-a dat fericire pentru mine și familia mea, aveam nevoie de un împrumut de € 300,000.00 pentru a-mi începe viața, pentru că eu sunt un singur Tată cu 2 copii, am întâlnit acest sincer și Allah se tem de împrumutătorul împrumutului de om care mă ajută cu un împrumut de 300.000,00 €, el este un om temut de Dumnezeu, dacă ai nevoie de împrumut și vei plăti împrumutul, te rog să-l contactezi spunându-i că (domnule, Rugare Sim) te referi la el. Contactați domnul Mohamed Careen prin e-mail: (arabloanfirmserves@gmail.com)


FORMULARUL DE INFORMAȚII PRIVIND APLICAREA LOR
Nume......
Al doilea nume.....
2) Sex: .........
3) Suma împrumutului necesară: .........
4) Durata împrumutului: .........
5) Țara: .........
6) Adresa de domiciliu: .........
7) Număr mobil: .........
8) Adresa de e-mail ..........
9) Venit lunar: .....................
10) Ocupația: ...........................
11) Care site-ul v-ați referit aici la .....................
Multumesc si toate cele bune.
Trimiteți un e-mail la adresa arabloanfirmserves@gmail.com

Anonim spunea...

În viața noastră simplă, dragostea joacă un rol foarte specific. Acum suntem capabili să vă facem viața dragostei sănătoasă și nu are spațiu pentru orice tip de probleme. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul AGBAZARA TEMPLE OF SOLUTION. Mi-a ajutat să arunc o vrajă care mi-a adus amorul de mult pierdut înapoi cu 48 de ore care m-au lăsat pentru o altă femeie. puteți să-l contactați și pe el ( agbazara@gmail.com ) sau să îl sunați / WhatsApp pe +2348104102662 și să fiți fericit pentru totdeauna cum am acum cu experiența lui.

Allie Reyna spunea...

Buna, Numele meu este "ALLIE REYNA" Sunt din SUA. Am fost căsătorit timp de 7 ani cu Ruben. Lucrurile au început să devină urâte și am avut lupte și argumente aproape de fiecare dată. Sa înrăutățit într-un punct pe care la depus pentru divorț ... Am încercat tot ce-am putut să-l fac să se răzgândească și să rămână cu mine, dar efortul a fost inutil. Am pledat și am încercat totul, dar nimic nu a funcționat.

Descoperirea a apărut atunci când cineva ma introdus în această minunată castă de vrăjitori, care în cele din urmă mi-a ajutat ... Nu am fost niciodată un fan al unor lucruri de genul asta, ci doar am decis să încerc din nefericire pentru că eram disperată și nu aveam de ales ... El a făcut rugăciuni speciale și a folosit rădăcini și ierburi ... În 2 zile mi-a sunat și mi-a fost rău pentru toate traumele emoționale pe care mi le-a provocat, sa mutat înapoi în casă și am continuat să trăim fericit. ce minunat miracol a făcut Baba Egbe pentru mine și familia mea.

L-am prezentat multor cupluri cu probleme în întreaga lume și au avut veste bună ... Cred cu tărie că cineva acolo are nevoie de ajutorul lui. Pentru ajutor urgent de orice tip, contactați Baba Egbe acum prin e-mailul său: babaegbetemple@gmail.com sau WhatsApp pe +7 (926) 512-8701.

BEDA spunea...

Bună ziua Toată lumea afară, folosesc acest mediu pentru a anunța
publicul larg despre cum a împrumutat compania Finfast LTD. a readus fericirea la casa mea din nou, cu ajutorul domnului Andrew,
Când toate speranțele au fost pierdute mi-au acordat o sumă de împrumut de 500.000 de euro pe 27 februarie 2019 pentru a-mi rezolva datoriile
și să încep o afacere proprie. Sunt atât de fericit că societatea de împrumut Finfast mi-a salvat pe mine și pe familia mea de la pierderea noastră
acasă, deoarece nu am putut plăti facturile fiscale. Scriu acest mesaj pentru că simt că ar putea fi important pentru tine
acolo în serios care au nevoie de un împrumut autentic în altul pentru a nu cădea în mâinile greșite în căutarea unui a
împrumut împrumutat, vă sfătuim să contactați această companie prin e-mail (finfastloanavailable@gmail.com) pentru un împrumut rapid.

kayla spunea...

Câteva ore au fost suficiente pentru DR.AKHERE pentru ca iubitul meu să-și schimbe mintea și să se întoarcă la mine. Mulțumesc DR.AKHERE pentru munca minunată pe care mi-ai făcut-o când iubitul mi-a rupt inima. DR.AKHERE a reușit să-mi aducă iubitul meu care a plecat de trei săptămâni înapoi la mine în câteva ore în care l-am contactat. Contactați DR.AKHERE pe Akheretemple@yahoo.com sau mai bine încă puteți da DR.AKHERE un apel sau Ce APP pe +2348129175848 pentru o mai bună înțelegere a ceea ce am spus despre el .. Nu există nici o altă persoană care să vă poată repara relația sau problema căsătoriei decât DR.AKHERE

Floor Lola spunea...

Mai face cineva încă îndoială plantele naturale? Am văzut importanța deosebită a ierburilor naturale și munca minunată pe care au făcut-o în viața oamenilor. Mă întreb de ce oamenii își cheltuiesc încă banii pentru intervenții chirurgicale, injecții și medicamente de fiecare dată când sunt bolnavi. Ierburile naturale pot vindeca tot felul de boli, inclusiv herpes, diabetici, astm, HIV, hepatită etc. Am văzut-o cu ochii mei. Am fost vindecată de HIV, iar mătușa și soțul ei au fost vindecate de herpes de Dr.Edede, care folosește ierburi naturale pentru a vindeca diferite boli. Chiar și Dr.Edede demonstrează întregii lumi că ierburile naturale pot vindeca toate bolile și a vindecat nenumărate persoane care foloseau ierburi naturale. Știu că e greu de crezut, dar sunt o mărturie vie. Nu este nici un rău în încercarea de ierburi. El este, de asemenea, un vrăjitor, el poate arunca o vrajă pentru a vă restabili căsătoria înapoi la normal, o vrajă de noroc pentru a prospera în viață și a excela în ceea ce faceți în viață. Contactați-l la adresa: Ededetemple@gmail.com, (numărul de telefon îl sunați la numerele de telefon sau la ce-l cereți): +38972751056

Floor Lola spunea...

Mai face cineva încă îndoială plantele naturale? Am văzut importanța deosebită a ierburilor naturale și munca minunată pe care au făcut-o în viața oamenilor. Mă întreb de ce oamenii își cheltuiesc încă banii pentru intervenții chirurgicale, injecții și medicamente de fiecare dată când sunt bolnavi. Ierburile naturale pot vindeca tot felul de boli, inclusiv herpes, diabetici, astm, HIV, hepatită etc. Am văzut-o cu ochii mei. Am fost vindecată de HIV, iar mătușa și soțul ei au fost vindecate de herpes de Dr.Edede, care folosește ierburi naturale pentru a vindeca diferite boli. Chiar și Dr.Edede demonstrează întregii lumi că ierburile naturale pot vindeca toate bolile și a vindecat nenumărate persoane care foloseau ierburi naturale. Știu că e greu de crezut, dar sunt o mărturie vie. Nu este nici un rău în încercarea de ierburi. El este, de asemenea, un vrăjitor, el poate arunca o vrajă pentru a vă restabili căsătoria înapoi la normal, o vrajă de noroc pentru a prospera în viață și a excela în ceea ce faceți în viață. Contactați-l la adresa: Ededetemple@gmail.com, (numărul de telefon îl sunați la numerele de telefon sau la ce-l cereți): +38972751056

Floor Lola spunea...

Herpes genital de 2 ani acum am reușit să scap de el cu ajutorul medicamentelor pe bază de plante, este natural și rapid în vindecarea bolilor. Pentru mine este sigur și sigur activ. Nu există boli la care nu se vindecă ierburile. Am fost vindecat de la Herpes Genital cu medicamente din plante prin Dr. Edede Herbal Cure. Am dat peste mărturia lui despre munca bună pe You-tube, i-am copiat adresa de e-mail și i-am trimis un e-mail. Am învățat prima dată că este o înșelătorie, până nu și-a trimis medicamentele pe bază de plante în țările mele din Statele Unite. whatsapp +38972751056

Claudia Knorr spunea...

Iubitul meu și cu mine ne-am iubit atât de mult, încât relația noastră a fost într-adevăr uimitoare și am învățat că nu vom putea niciodată să ne descurcăm unul fără celălalt. Deși l-am iubit atât de mult, nu am știut niciodată că este obosit de relație și era interesat de cel mai bun prieten. S-a despărțit de mine și am fost devastat, mi-am strigat ochii înainte să mă culc în fiecare seară, viața și visele mele s-au spulberat până am intrat în contact cu un vechi prieten de-al meu, care apoi m-a prezentat lui Lord Zakuza războiul magic vraja . Lordul Zakuza mi-a dat instrucțiuni despre ce să fac și eu am respectat-o ​​strict și mi-a spus că iubitul meu va reveni la mine cerșind în 24 de ore. Prietenul meu a venit la mine cerșind și plângând în genunchi și l-am acceptat înapoi. Mulțumesc Domnului Zakuza pentru lucrările sale minunate. Dacă aveți vreo problemă de genul acesta sau mai rău, atunci contactați Lord Zakuza prin e-mail: doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com sau WhatsApp: +17405739483 și nu veți regreta niciodată că l-ați întâlnit.

Floor Lola spunea...

Sunt foarte mulțumit de acest serviciu al acestei puternice clarviziuni. Dr. Edede, dacă treceți printr-un fel de atac spiritual sau afecțiune sau
vrei să-ți recuperezi fostul soț sau soție? Dr. Edede THE GREAT este un medic tradițional pe bază de plante și spirituale care vă poate ajuta. Contactați-l pentru a vă ajuta
rezolvați-vă problema gratuit pentru dvs. El are sediul în Marea Britanie. Detaliile sale de contact sunt adresa de e-mail: Ededetemple@gmail.com El este întotdeauna gata
te ajută. este foarte puternic și poate rezolva orice fel de problemă mai jos. Vrei să-ți spui fostul iubit? Vrei să rămâi însărcinată? Vrei ca soțul tău să o facă
te apreciez? Vrei să fii celebru sau bogat? Ai nevoie ca afacerea ta să crească excesiv? Ai nevoie de un loc de muncă? Ai nevoie de un soț? Ai un
problemă în căsătoria ta? Contact: (Ededetemple@gmail.com) sau whatsapp +2348129175848

Unknown spunea...

Sunt atât de fericită să împărtășesc această mărturie fantastică a mea. Viața mea s-a schimbat complet în 48 de ore. Mă pot vedea în oglindă și zâmbesc. Am încredere în mine și în abilitățile mele pentru prima dată în vârstă. Îl am pe prietenul meu în viața mea cu ajutorul doctorului Isikolo. El a spus scuze la 48 de ore de la crearea vrajei. El a spus că și-a dat seama că nu a vrut niciodată cu adevărat să se despartă, că nu se poate descurca cu bagajul emoțional pe care îl transportam în tot timpul. El a spus că a crezut că este influența negativă asupra vieții mele și a considerat că este cel mai bine să plec. El a spus că este greu că am continuat să vorbesc despre trecut tot timpul. Ne-am iertat amândoi. Am bani în buzunar care sunt ai mei în cele din urmă. (Verificarea mea de compensare mi s-a spus că mi s-a spus că este la câteva luni. Sunt o dovadă vie a ceea ce poate face dr. Isikolo. Îți mulțumesc mult dr. Isikolo pentru lucrul minunat pe care l-ai făcut în relația mea. Sunt atât de fericit acum. Cu dvs. Ajutor am fost amândoi capabili să vedem și să ne spunem adevărul unul pentru celălalt. Nu am crezut niciodată că o vrajă ar putea ajuta un cuplu înainte să fiu foarte mulțumit de contact și am inițiat toate acestea pentru a se întâmpla. Oricine are o problemă de relație poate contacta Dr. Isikolo prin e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196

Floor Lola spunea...

OFERTA DE ÎMprumut URGENT Vă faceți

Aveți nevoie de vreun tip de împrumut?

Ai nevoie de un împrumut personal?

Ai nevoie de o afacere de împrumuturi?

Doriți să plătiți facturile?

Vrei să fii stabil financiar?

Contactați-ne pentru mai multe informații

E-mail: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

Sarah Michael spunea...

Buna,
Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână datorită finanțării inadecvate? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte institute financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite domenii ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Oferim tot felul de împrumuturi de orice sumă pentru companii și persoane fizice, cu o dobândă scăzută și accesibilă de 3%. Procesul nostru de capital și creditare este sigur, autentic și garantat 100%. Interesat va rugam sa ma contactati prin e-mail; (sarahmichael831@gmail.com)
WhatsApp: +1 315-284-1764
Viber: +1 315-284-1764

Diana Hanganut spunea...

Când l-am gasit pe dr. Ogume, care locuie?te în Turcia, am avut nevoie disperata de a-mi readuce fostul iubit. M-a lasat pentru o alta femeie. S-a întâmplat atât de repede ?i nu am avut niciun cuvânt de spus în situa?ie. Doar m-a aruncat dupa 3 ani fara nicio explica?ie. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul sau ?i mi-a spus ce trebuie sa fac înainte sa ma ajute ?i am facut ceea ce mi-a spus, dupa ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vraja de dragoste care sa ne ajute sa ne întoarcem împreuna. La scurt timp dupa ce ?i-a facut vraja, prietenul meu a început sa-mi trimita mesaje din nou ?i m-a sim?it oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus ca eu sunt cea mai importanta persoana din via?a lui ?i ?tie asta acum. Ne-am mutat împreuna ?i el a fost mai deschis pentru mine decât înainte ?i a început sa petreaca mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios ?i mai aproape de mine decât înainte. Recomand pe dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com sau WhatsApp +447459511615 îl pute?i contacta pentru oricare dintre urmatoarele probleme:
1) Vraji de dragoste
2) Vraji de dragoste pierdute
3) Vraji de divor?
4) Vraji de casatorie
5) Vraja de legare.
6) Vraji de rupere
7) Alunga un iubit trecut
8.) Dori?i sa va promova?i în vraja dvs. de birou / Loterie
9) dori?i sa va satisface?i iubitul
Contacta?i acest om grozav daca ave?i vreo problema pentru o solu?ie de durata
ogumenspellcaster@gmail.com

Annabel spunea...

Je veux dire rapidement au monde qu'il existe un lanceur de sorts en ligne vraiment puissant et authentique, son nom est le Dr Jazaza.Il m'a récemment aidé à trouver ma relation avec mon mari qui m'a quitté.Amour pour moi, et mon mari qui a dit qu'il n'avait rien à voir avec m'a appelé et a commencé à me supplier de revenir.Il est maintenant de retour avec tant d'amour et de soins.Aujourd'hui, je suis heureux de vous faire savoir que ce lanceur a le pouvoir de rétablir une relation brisée.Parce que je suis maintenant heureuse avec mon mari À toute personne qui lit cet article et a besoin d'aide, le Dr Jazaza peut également offrir tout type d'aide comme la guérison de toutes sortes de maladies, les affaires judiciaires, les périodes de grossesse, la protection spirituelle et bien plus encore. Vous pouvez le contacter via son e-mail drjazazasolutions @ gmail. com ou ajoutez-le sur Whatsapp avec son numéro de téléphone +2348165159383

Marry spunea...

Je veux dire rapidement au monde qu'il existe un lanceur de sorts en ligne vraiment puissant et authentique, son nom est le Dr Jazaza.Il m'a récemment aidé à trouver ma relation avec mon mari qui m'a quitté.Amour pour moi, et mon mari qui a dit qu'il n'avait rien à voir avec m'a appelé et a commencé à me supplier de revenir.Il est maintenant de retour avec tant d'amour et de soins.Aujourd'hui, je suis heureux de vous faire savoir que ce lanceur a le pouvoir de rétablir une relation brisée.Parce que je suis maintenant heureuse avec mon mari À toute personne qui lit cet article et a besoin d'aide, le Dr Jazaza peut également offrir tout type d'aide comme la guérison de toutes sortes de maladies, les affaires judiciaires, les périodes de grossesse, la protection spirituelle et bien plus encore. Vous pouvez le contacter via son e-mail drjazazasolutions @ gmail. com ou ajoutez-le sur Whatsapp avec son numéro de téléphone +2348165159383

Unknown spunea...

Salut.

Compania mea oferă împrumuturi la dobânzi mai mici de 2% anual. că veți putea rambursa într-o anumită perioadă de timp. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați pentru un coordonator de răspuns rapid.

Suntem 24 de ore online pentru a răspunde cererii dvs.
e-mail de contact: brian.robertson@bandjfinancials.com

ei bine, multumesc
Brian Robertson
Director executiv
Brian Robertson Finanțe
+1 (315) 3220 445

Qutiba alsaleh spunea...

MĂRTURIE PRIVIND CUM AM OBȚINUT ÎMPRUMUTUL DE (AED 450.000,00 Dirham) DE LA O COMPANIE DE FINANȚĂ GENUITĂ SĂPTĂMÂNA trecută Email pentru răspuns imediat: loancreditinstitutions00@yahoo.com

Numele meu este Qutiba alsaleh din Abu Dhabi
Instituțiile de credit de împrumut vă pot ajuta, de asemenea, cu o ofertă legitimă de împrumut. El a ajutat și alți colegi de-ai mei. Dacă aveți nevoie de un împrumut autentic fără costuri / stres, acesta este creditorul potrivit pentru a vă șterge problemele financiare și criza de astăzi. Instituțiile de credit de credit dețin toate informațiile despre cum să obțineți bani rapid și nedureros prin WhatsApp: +393510483991 Email:
loancreditinstitutions00@yahoo.com

Anonim spunea...

Pai a jefuit o cineva de aia 10 lei 🤣

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   401 – 591 din 591   Mai noi› Cele mai noi»