vineri, 16 ianuarie 2009

Creepy. Creepy de tot.

Troleul 90. Ora 21:15. Stau pe scaunul din fata ultimelor 2 usi, cu spatele in directia sensului de mers. Am mai ramas putini: eu, 2 fete care stau paralel cu mine, iar in fata mai sunt vreo 2 persoane.

Statia Locotenent Nicolae Gaina. Se urca un tip cu multe sacose in mana. Imbracat normal: caciula neagra, geaca neagra, blugi. Eu ma uit pe geam dar cu coada ochiului vad ca isi misca energic mainile. Ma gandesc ca si le incalzeste.
Ne oprim in statie. Orizont. Se deschid usile.
Nu isi mai incalzeste mainile.
Se inchid usile. Isi incalzeste mainile iar.
Ma gandesc "Cat naiba isi incalzeste asta mainile?".

Imi intorc privirea inspre el si vad ca..............................avea slitul desfacut si si-o freca.
Ma uit inapoi pe geam.
Ma uit din nou la el.
Continua. Se uita fix in gol si si-o freaca. In troleu.
Ne oprim in statie, se opreste si isi pune sacosa in dreptul slitului. Favorit. Se deschid usile.
Se inchid usile.
Si-o freaca iar.
Se uita fix la mine. Ma uit fix la geam. I freaked out.
Tipele care stateau paralel cu mine amutisera.

Ma gandesc ca nu cobor din troleu pana nu coboara ala. Dar se apropia statia mea. Si el nu dadea semne ca ar vrea sa coboare. Freaky, frealy, freaky. Cum naiba gestionezi o situatie ca asta? Daca ma uit pe geam continua sa se uite la mine, daca ma ridic si cobor e posibil sa coboare dupa mine, daca ma ridic si nu cobor, atrag atentia asupra mea.

Statia Drumul Taberei 34. Coboara. Ramane in statie cu ea scoasa si sculata. In frig. Se inchid usile. Isi continua treaba. Pe langa el trec oameni. El continua, continua. In mana stanga tine 2 sacose, iar in mana dreapta isi tine altceva intr-un mod foarte energic.

18 comentarii:

Anonim spunea...

ei...asta numesc eu libertate si democratie :)) ti-o freci unde vrei, cand vrei, si nimeni nu obiecteaza. :)) poate lui ii era frig si era singurul mod in care putea sa se incalzeasca :)) in rest...bleah, scarbos...am dat si eu peste unul din asta odata: a fost faza gen - eu urc in masina, dau cu ochii de el cum si-o freca, eu ma intorc si cobor in aceeasi statie de unde urcasem :))

Andreea Verde spunea...

mi-a mai povestit cineva zilele trecute de unu care umbla asa pe la grozavesti pe strada si o freca.. ex-hi-bi-tio-nism frate!

Anonim spunea...

note to self: hai tibi nu mai fi ratat si cand vrei sa postezi ceva pe siteurile blogger fii atent unde postezi (scuze)
si cum ziceam
poate ca acum tocmai a ajuns in fata casei tale. isi lasa sacosele sa cada pe jos intr-un mod neglijent. se uita o vreme spre fereastra unde stie ca locuiesti. cu mana dreapta isi cauta slitul fara sa-si ia ochii de la fereastra. bajbaie in continuare dupa slit si ii ia cateva momente sa-si dea seama ca deja este desfacut. isi sterge fata de apa (caci ninge/ploua) si se gandeste ca trebuie sa faca asta inainte sa puna mana pe obiectul muncii (doar e atent la igiena) ia uita-te usor pe geam

Andreea Verde spunea...

hahahaha:))
tibi, mi-e frica sa ma uit la fereastra..

rux spunea...

hmmmm
oare de ce imi suna cunoscut?

aaaa
da!
cismigiu! =))

Andreea Verde spunea...

da rux, mi-a zis si alexandrina despre experienta voastra :)

rux spunea...

experienta mea nu a fost cu alexandrina... ci cu bia :P
:))
ce memorie de elefant!!!!!

Andreea Verde spunea...

ma, alexandrina mi-a zis l-a vazut pe unu facand asta in spatele unui ziar (in cismigiu) si ca era cu tine.
acuma, eu nu stiu cate experiente de genu asta ai avut si cu cine..:)

Alecs spunea...

4 statii...eu ti-am zis :))

Andreea Verde spunea...

:)) yes you did.

Coco spunea...

hai mah ca e tare tipu' !!! :)) :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:::X:X:X:XX:X:X::XX:X:XX:X:X:X:X:X:X:X::X:X:X

Sil spunea...

Da acum o luna, unu dasta facea la fel in statia 131 la Romana, deci central frate, apoi s-a suit in autobuzul pe care l-am luat si eu , doar ca m-am dus la capatul opus si nu l-am mai vazut, deci sunt peste tot, e grav, beahhh

Andreea Verde spunea...

eu chiar nu stiam ca fenomenul asta a luat asa o amploare...

Anonim spunea...

Vai! nu pot sa cred.... acum cativa ani mi s-a intamplat o chestie asemanatoareeeee, dar mult mai ...periculoasa (as putea spune).
eram la mine in bloc. am chemat liftul. am intrat in el. si cand sa apas pe butonul cu nr. 7, s-a deschis usa si a intrat un barbat, aparent normal. nu mi-am facut probleme. i-am dat politicoasa buna-ziua, l-am intrebat la ce etaj merge. mi-a raspuns "6" cu cea mai inexpresiva fatza pe care am vazut-o vreodata. si in timp ce liftul urca, omu' a inceput sa isi scoata instrumentul si sa-l lustruiasca. iar eu vedeam toata chestia cu coada ochiului. eram terifiata. am ajuns la 6. am iesit eu prima si cand a dat si el sa iasa, i-am trantit usa in fatza. apoi am alergat pe scari pana la mine la apartament. Am intrat si am sunat la politie (eram si singura acasa). Evident, politia a pus milioane de intrebari tampite, care m-au facut sa exclam furioasa la 14 ani "Sunteti niste incompetenti!". Apoi m-am apropiat de usa, m-am uitat pe vizor si tipu statea chiar in fatza usii mele. =))))) I-am strigat prin usa ca am chemat politia si a plecat... PFIU(am trait senzatii tari)

Anonim spunea...

Frate... ! Creepy, creepy rau!

Anonim spunea...

si eu am patit cv asemanator

Eram in autobus pe scaunul din spatedin partea cu usile. si se aseaza langa mne un individ cu o sacosa...

Fiind acea bariera in dreptul meu...isi aseaza nuj cum sacosa de nu se vedea nimik nici un dreptul lui si incepe sa si-o frece prin pantaloni...daca o scotea sa jur ca tipan...Si se stie cum tip eu. Si nu mai zis ca incepuse sa se cam apropie de mine. Am ignorat cat am putut tinand cont ca nu ma pipaia sau ceva.

Am coborat si se uita pe geam dupa mine...scarry...

cherie spunea...

din categoria "si io si io, faza tare"(good choice of words, huh?), cu liniuta de la capat:

-bucuresti, sa fi fost vreo 10 diminieata, in drum spre fac de stiinte politice. credeam ca tipu se plictisea si se juca cu cheile pe breloc. poate chiar se plictisea.

-paris, pe la pranz?, la marginea trotuarului, intre doua masini parcate, cu fata spre trecatori. altu, fara chei de data asta.

-paris, 1am, nu mai erau metrouri, pe jos, spre casa, catash bulevardu' (eu). pustiu. ba nu, unu la vreo doi metri in stanga, ceva mai in fata...idem si..din mers. da, din mers.

what the fuck?!pfff

Anonim spunea...

Am patit si eu. Bucuresti, autobuzul 368. Stateam pe scaun langa un boschetar dar eram prea obosita sa imi pese.
Inainte de Academie observ ca boschetarul mozoleste geamul si se mangaie in pantaloni. Era intors spre geam, nu stiu daca avea vreo treaba cu mine, dar eu m-am enervat groaznic.
Imi venea sa il bat. Am coborat la Academie. Nu de frica de boschetar sau de greata ci pentru ca eram convinsa ca daca mai stateam langa el l-as fi batut cu umbrela.
Imi si imaginam declaratiila politie "Si cum l-ati omorat domnisoara?" "Pai cum? Cum umbrela domnule".