marți, 15 aprilie 2008

Fotograful nebuuun

Eram la un eveniment la centrul dansului. O licitatie de produse: eco-chic..
Televiziune, Gianina Corondan, Fotografi, jurnalisti, creatori de moda...
Stateam eu linistita si vine un tip in blugi uzati la mine, cu aparatul foto in mana: "Scuza-ma ca ma bag asa aiurea da'...ai cumva cercel in limba?"
eu: "Nu."
El: "a, pai era normal, daca ai atatia in ureche, de ce ti-ai mai fi pus si in limba?"
Eu: "Ma rog, depinde de persoana"
El:"Nu te uita asa la mine ca umblu nu -stiu-cum. Pana la urma noi fotografii ne masuram in scule. Si poate ca scula mea nu e cine stie ce profesionala ca a prietenului, da'..isi face treaba"
eu:"Mda.."
El:"nu te supara ca am venit asa.."
eu:"Ok"
El: "Bine atuncea, mi-a facut placere.."
...
am plecat de la eveniment. m-am intalnit cu cineva si am mai stat prin oras. Nici nu stiu cand s-a facut 23:30. Eram in statie la rosetti. Il vad pe fotografu de mai sus. Intorc capul. El imi face cu mana. ma fac ca nu il vad. El urla:"Buna seara, ei, ati luat-o pe scurtatura, nu?"
eu nu zic nimic.

vine 69. ma rog sa nu urce si el..
dar EVIDENT se urca. se asaza pe un scaun paralel cu mine.
eu ma intorc spre fereastra. il vad in reflexia geamului ca ma priveste. nu intorc capul.
la un moment dat incepe sa se loveasca de scaunul din fata. (oligofrenski style) si apoi da cu pumnul in el, vreo 5-10 minute. speram sa coboare mai repede. deja ma apropiam de casa si el nu mai cobora odata, mi se facuse putin frica.
dar continuam sa ma uit pe fereastra.

la un moment dat se ridica.
simt ceva in cap, e mana lui. ma intorc. Ma uit la el, se holba la mine.Ma gandeam:"Ou mai gad, sa vezi ca imi da vreuna.."

el: "Eu cobor aici."
eu: "Ok. pa."
el" Stai, auzi daca ai nevoie de servicii foto de orice sa ma cauti, ok?"
eu:"da"
el: "Stai sa iti dau adresa mea, tine minte plete foto, ok? plete foto!"
eu"Ok,.plete foto, tin minte..."
el: Pai noteaza-ti pe ceva.."
mie imi era frica sa scot mobilul sau ceva, asa ca ii zic:"Pai nu am pe ce. Lasa ca tin minte"
el: "NUU!" scoate un pix, imi smulge mana si incepe sa imi scrie apasat numarul lui de telefon, adresa de mail si numele - Mihai. Pe mine deja ma ustura mana, vroiam sa coboare o data mai repede.
el: Ok, hai sa te pup,mi-a parut bine sa te cunosc" - si ma pupa pe obraz repede, de 2 ori. eu ramasesem nemiscata, nu-mi venea sa cred ca se intampla.
...
si, finally a coborat cu 2 statii inainte de mine. Pfiiiu..

ps: 2 zile m-a usturat palma, in urma scrijelirii ei de catre Plete Foto.

95 de comentarii:

Lucian spunea...

numai voua, fetelor, vi se intampla asa ceva. ia sa vad eu vreo stockerita din-asta cum imi scrijeleste numarul ei pe mana mea :)

Andreea Verde spunea...

:)), ai grija ce iti doresti!

Lucian spunea...

daca e vreo urata sunt destul de mare sa ma apar :)

Alex spunea...

:)) nu-mi vine sa cred.

eu sunt din ploiesti, dar asta vara, ma aflam prin bucuresti,intr-o seara, la o terasa. Apare un individ, se aseaza langa mine si incepe sa manance dintr-o punga cu ramasite de la KFC gasita pe un scaun. Se baga in vorba, imi povesteste tot felul de lucruri si se ofera sa ma insoteasca pana in Unirii (neavand ce sa ii fac, l-am lasat sa vina dupa mine, evitand toate strazile pustii sau cu putini oameni). Cand am ajuns, mi-a explicat ca are nevoie de poze cu cladiri din Ploiesti si daca am, sa ii trimit si mi-a mai explicat si cum sa fotografiez iepuri in miscare.Pe urma se cauta prin buzunare, gaseste o hartie si scrie mare Mihai - plete_foto@yahoo.com . Mai repeta de cateva ori "plete foto da? astept mail ! o sa verific ". eu zic "da da" si nu stiu cum sa plec mai repede.

se pare ca e inofensiv, totusi :))

Andreea Verde spunea...

:)) nici mie nu-mi vine sa cred..Cat de mica e lumea..:))

Anonim spunea...

omg...il stiu..ma deranja si pe mn la evenimente cand mergeam si tot la fel mi'a dat nr lui si adresa si mie zis sa'l trec "mihai plete" ... goooood credea ca o sa'l sun eu sa'l chem la evenimente..oricum agasant rau omu

Unknown spunea...

Hahaha, abia acum am dat de blog-ul tau. Ma adaug si eu pe lista persoanelor care l-au intalnit pe Plete Foto. De doua ori chiar :)) Si in ambele datzi mi-a dat datele lui de contact (scrise tot asa, pe ce se nimerea, gen un 24 FUN sau o carte de vizita de la evenimentul de la care tocmai se intorcea). Doar ca mie mi-a zis ca e specializat in nuduri.

Andreea Verde spunea...

ce tare:))

Kali spunea...

Tocmai l-am intalnit pe plete_foto si pana sa plece l-am si cautat dupa mail pe google. Sunt la un eveniment si a venit glont sa intrebe daca se dau ceva tricouri sau daca vin firma. Pe pariu ca si in serile urmatoare ne va onora cu prezenta... Fripturist nebun!

Dani spunea...

Am patit-o si eu aseara, in B52, acelasi Mihai, aceleasi pletefoto. Pe scurt: vroia neaparat sa ma fotografieze ptr o expozitie pe care o pregateste, cu tematica portrete. Eu nu si nu, el ba da, ca este f important sa-mi castige increderea, sa realizez ca e ceva serios, f profi. Am scapat de el dandu-i o adresa falsa de mail si la schimb am primit numarul lui de telefon si deja celebra adresa de yahoo.

Andreea Verde spunea...

:)) CHiar ma amuzam aseara in B52 cand l-am vazut in inghesuiala aia. :))

Radu spunea...

muahaha il stiu pe tip. damn loser ...

cherie spunea...

pe aceasta cale, profit de ocazie sa imi urez singura bun venit in clubul save yourselves from plete_foto.
da, vroia sa imi faca poze si mie (telepatic?!).
nu, nu glumesc.
pfff

luiza spunea...

Wow fetelor....si eu l-am intalnit pe plete :))) am dat un search pe google si am ajuns pe blogul Andreei. Ma duceam la cursul de master acum 2 zile si la intrare era el...cred ca ma astepta ca eram singuri pe acolo :)) nu s-a lasat pana nu mi-a dat nr lui de tel si mailul

Anonim spunea...

Si eu l-am intalnit pe Plete foto. M-a urmarit 10 minute ca sa imi spuna ca vrea sa imi fotografieze naturaletea. =))
Se pare ca e celebru tipu'!:P

Anonim spunea...

haha. si eu l-am intalnit in camin la politehnica..:))
fumam o tigare si vine un tip foaarte inalt si cu ..plete, care-mi spune ca e fotograf...bla bla .:))
pe mine ma tenta ideea dar ..nu i-am dat numarul. e ceva de capul lui ? :)

wendy spunea...

nu-mi vine sa cred ce popular e tipul :P
l-am intalnit si eu ieri de nu mai scapam de el. ca are studio foto la leu, "te-ai gandit sa devi model", facem poze in parc etc...pfiu..sper sa nu dau prea curand din nou de el

Anonim spunea...

:O wow... deci sa inteleg ca tipul e chiar sarit dupa fix... l-am intalnit si eu aseara...a coborat scarile dupa mine la metrou.. mi-a dat nr. si mailul..

Anonim spunea...

salutare! da..da..si eu l-am intalnit pe mihai aka pletefoto la expirat. nu mi a propus sedinte foto pt k sunt baiat:)) totusi am facut schimb de informatii pentru a mai discuta. toate cele bune!

Anonim spunea...

Cred ca acelasi a convins-o si pe o prietena de-a mea ca e fotograf cul, ca lucreaza la un proiect pt o expozitie, pana ea a venit dupa o intalnire, zicand ca nu mai vrea s-auda de el... Mai apoi, sa ne trezim in camin, ca pac!, intra in camera (era usa deschisa) si sa vb cu ea, ca vrea s-o fotografieze. SKIP! ciudat e ca s-a informat si a aflat unde stam..:|

sunshine spunea...

O Doamne! ieri seara veneam de la un concert din Wing Club, eram in 601 si la Tnb urca un tip jerpelit, sleampat se aseaza exact paralel cu mine, tipic. Nu-i dadusem mare importanta pana sa vina la mine si sa-mi spuna ca el e fotograf. Eu ma uit sictirita la el si-i spun eu sunt make-up artist, am multi prieteni fotografi deci nu multumesc! el intinde mana si se prezinta Mihai. Incearca el sa ma abureasca cu fotografia lui si ca lucreaza cu media... Ghinionul lui a fost ca eu chiar stiam ce vorbesc si am inceput sa-l descos. S-a panicat cand l-am intrebat cu cine a debutat, cu cine lucreaza. Imi zice ca lucreaza cu Media Pro. Iar ghinion din partea lui, intamplator am lucrat cu Media Pro si-am inceput cu intrebari, s-e blocase. El se ducea in Maxx cica sa vorbeasca cu managerii despre afaceti ca ei se cunosc bine lucreaza demult impreuna. Mda iar ghinion pt el, ghici ce, ii stiu si pe ce-i din Maxx. Un tampit! Un om foarte periculos, chiar e periculos. Mi-a dat si mie bineinteles adresa lui pe o hartiuta. I-am spus din start: daca te intereseaza modeling-ul, nu-ti face ganduri, ca nu ma intereseaza asa ceva, daca vrei make-up sau bodypainting vorbim. el nu si nu ca eu o sa pozez pt el. Ma sa mori tu ca pozez? Ce ziceti ii facem niste plangeri? Reclamatii sa-l linistim un pic? Eu chiar il gasesc pe omul asta foarte periculos!

Andreea Verde spunea...

Nici nu stiu ce sa zic. Pe mine chiar m-a speriat prima data, deci da - e periculos. Iti creeaza o panica de-aia - nu stii ce urmeaza sa faca. Daca se face vreun protest, ceva ma bag. Plus ca nu stiu cum se intampla dar iese la "agatat" numai noaptea tarziu.

sunshine spunea...

Putem face mai multe impotriva lui, ori depunem toti cate o plangere la politie, ori ne intalnim cu el toti-l batem mar. Dar cel mai bine cred ca i-ar prinde mai multe plangeri la politie. Hai sa trimitem cate un mesaj la toti ce l-au intalnit, cei ce au comentat la tine pe blog si sa ne intalnim toti intr-o zi, sa mergem la politie si sa facem chestia asta.

Anonim spunea...

da si pe mine ma intalnit acest om la Bucharest fashion week, nu mai scap de el de foarte multe luni , ma suna, pune pe altii sa ma sune, si chiar este periculos, imi spunea si mie multe minciuni...l-am intrebat cu cine colaboreaza si s-a blocat, asadar aveti grija cu acest mihai, poate e un violator.

Anonim spunea...

am dat google sa il gasesc pe "plete foto" care ma agreseaza telefonic de mai bine de jumate de an..si am dat peste postul tau. groaznic personaj

Anonim spunea...

Am facut prostia sa pic si eu in plasa, in sensul ca i-am dat numarul de tel. si adresa de mail. Cum naiba scap de el acum????

utzza spunea...

deci chiar e celebru personajul asta. am facut prostia si i-am dat nr meu de tel acum vreo 4-5 ani cand eram in liceu, ma aburise cu ai cercel in limba? te fac fotomodel ca sunt eu fotograf. m-a sunat de cateva ori, foarte insistent, dar la un moment dat s-a potolit. pana azi cand m-a sunat sa fac poze pt proiectul lui, imi stia si numele si nr dupa atata timp. i-am zis sa ma lase in pace, iar el ca nu renunt, o sa tot insist. i-am inchis telefonul si pe urma am primit mesaj cu id-ul pletefoto :)) daca ma mai suna, ii zic sa ne intalnim si mergem mai multi si ii facem ceva sa ne tina minte. ce om fara viata.
ma bucur ca am gasit blogul asta si nu sunt singura :))

theo spunea...

Am ramas socata O.o chestia asta ma sperie rau. Veneam ieri seara spre casa il vad ca merge pe langa mine in sens opus si vorbeste la telefon,se uita fix dar ma depaseste.Peste 10 secunde ma trage cineva de mana,eu fiind cu spatele:"Ce faci creato?"...de parca ne cunosteam de o viata.Ii spun nu cunosc si mi-o tranteste ca el e fotograf,ma uit mirata: " Asa si?Ce legatura am eu?".Imi zice ca suntem vecini ca sta prin apropiere..ma gandesc " wtf?! :-s".I-am dat numaru si mail-u sa scap mai repede..de atunci pletefoto suna si tot suna..nu i-am raspuns niciodata,dar chiar aveam de gand.Pana am dat un google search "pletefoto" si am nimerit aici. inca nu-mi revin..tipu e diliu?

bbi_ale spunea...

Plete foto?! Plete foto?! Mihai?? Tipul asta m-a abordat si pe mine=)))))))) Doamne. Ce om nebun!!!

DELIA spunea...

Si.. ma alatur si eu clubului vostru. L-am cunoscut printr-o prietena care a picat si ea in plasa lui. Intr-o zi am iesit sa facem poze, bineinteles ma asteptam sa le primesc, omu pana in ziua de azi spune ca inca nu le-a scos ( ce fotograf pasionat sta cu pozele in aparat?!). a avut tupeul sa-mi ceara 50 ron pe poza, vrea sa ne vedem, sa iesim la o bere, e destul de pervers, vrea poze perverse, mi-a zis ca relatia dintre un fotograf si modelul lui tb sa fie f apropiata asa ca sa nu ma sperii daca ma pupa pe gura (i was like WTF !). fug de el cat pot de tare, nu scap de mesaje, e horror! totusi am niste poze la el, l-as cam da pe mana politiei! voi?

minnie spunea...

OMFG e un adevarat personaj urban acest plete foto...cu mine a vrut sa faca fotografii, citez, 'artistice, asa profi, nu gluma'...eram la animest :)))) si, in aceeasi seara, l-am mai vazut in alt loc, pe strada...uaai ce trip

Razvan spunea...

Il stiu pe tip, venea mereu pe la conf de presa si avea obiceiul asta sa pupe fetele. E inofensiv.

Cosmina B spunea...

hahaha ...
cred ca l-am intalnit si eu pe individ...un adevarat stocker :))

Cosmina B spunea...

stalker* :D

Iulia spunea...

Si eu l-am intalnit tot in 69, pe la 23:30. Ne-am urcat amandoi de la Cismigiu si dupa cateva statii nu mai era nimeni in ratb. Ma cam panicasem. Totusi, am scapat ieftin: mi-a dat nr lui de telefon.

Anonim spunea...

Si eu l-am intalnit tot in 69, pe la 23:30. Ne-am urcat amandoi de la Cismigiu si dupa cateva statii nu mai era nimeni in ratb. Ma cam panicasem. Totusi, am scapat ieftin: l-a varat de 2, 3 ori in mine si a plecat

bbi_ale spunea...

Aveti idee care este numele lui de familie?

Anonim spunea...

offtopic: ce tare-ar fi daca sunshine ar invata sa puna cratimele doar atunci cand e nevoie...

Anonim spunea...

eu l-am intalnit acum vreo 4 ani in fata ateneului, dar spre norocul meu nu era asa nebun ca acum :)) mi-a dat doar un biletel cu adresa de mail si mi-a zis sa il caut ca vrea neaparat sa lucram impreuna :))

Anonim spunea...

Si eu l-am intalnit pe acest Mihai la Orizont in jurul orelor 16:00 le-a speriat pe prietenele mele,mie una nu mi se parea asa periculos,poate doar dubios. Si la fel m-a aburit si pe mine cu relatia dintre fotograf si model bla bla.

plete_foto spunea...

Ahaaa, deci aici v-ati ascuns toate....
.
.
.
.
.
.
Glumesc. Nu sunt eu ăla.

Anonim spunea...

http://lascarkatarsis.blogspot.com/2011_04_01_archive.html

E cumva el?

Anonim spunea...

nu se poate... Mihai Miriunis este profesor de informatica in colegiul national mihai viteazul din bucuresti... da, are probleme mintale, il am ca prof, puteti verifica si pe site-ul liceului ca este prof...

Anonim spunea...

Oricum desi (poate )spui adevarul si poate chiar crezi ce spui, totusi sa remarcam ca efectuezi un gen politie artistica, un fel de politie politica. Daca iti doresti sa fi vazuta ca lider de politie politica, esti pe drumul cel bun. Sa ne asteptam si la monumentul securistului politic care sparge figura celui care are alte convingeri. Sau la concedierea tuturor care au alte pareri. Poate ai perfecta dreptate in ce spui. Chiar si Mihai Eminescu avea plete si a murit la nebuni, totusi a fost considerat artist.
In fine poti reflecta daca este cazul sa reinstaurezi tema politiei politice si restrangerea drepturilor bazata pe diferenta de convingeri, de varsta si infatisare fizica. Poate am exagerat cu efectul de restrangerea de drepturi, dar se pare ca este directia in care se va desfasura pana la urma ideea.

Ioana spunea...

cred ca e evident cine e anonimul de mai sus, nu :))))?

Andreea spunea...

Defenetly Mihai Zen =))
Don't worry, he's one harmless 'special' person :))

Anonim spunea...

Observ ca nu s-a mai scris la postul asta de ceva timp..e timpul sa anunt un +1 persoane care au fost abordate de "artistul" asta..sper sa nu am probleme cu el. O sa-mi schimb nr. in caz ca...
P.S. Daca se organizeaza vreun protest, I `m in!. Sper sa nu fiu nevoita sa-l organizez eu.

Anonim spunea...

Hahaha, am ajuns aici din intamplare, cautand pe net dupa vechiul meu prieten Mihai Miriunis (salutari!)

Se pare ca nu are o opinie publica prea favorabila, dar dati-mi voie sa va spun ca e un om de suflet. Are ciudateniile lui, am vazut ispravile lui fotografice (care sunt de calitate indoielnica), dar n-ar face rau nimanui.

Daca-l vedeti, nu va temeti de Mihai!

Anonim spunea...

Anonimul de mai sus: un cuvant de admiratie pentru autoarea "Fotografului nebuun", care a scris o istorie excelenta. Asa e Mihai!

Alina spunea...

Eu n-am avut de-a face cu acest personaj, dar am citit povestile voastre. Daca tot vreti protest or something de ce nu incepeti cu o petitie la directorul liceului, unde se pare ca este profesor, sa il trimita la un control psihologic?

Anonim spunea...

eu il stiu de citiva ani pe Mihai Miriunins aka Zen, dar sub alte identitati, respectiv "foto ieftin" si "iubesc litoral", e un personaj faimos in cercurile fotografice bucurestene.

o referinta importanta despre el este 'expozitia' lucrarilor lui: http://mihaizen.deviantart.com/.

lumea e convinsa ca e bolnav, schizofrenie probabil, si pe linga ca e agasant si insistent, uneori pervers si parsiv, asta tine mai mult de vorbe, nu trece la fapte. daca va intilniti cu el si va agaseaza e suficient sa il luati tare si o sa bata in retragere.

Anonim spunea...

scuze pentru comentariul de mai sus pe care l-am postat anonim, dar vad ca citeste pe aici si ma cunoaste

Andreea spunea...

Nu este periculos Mihaitza, dar este un obsedat sexual, un individ cu probleme psihice severe. Pana acuma a facut pe dobitocul inofensiv, dar mai stii ce ii bate capul nebunului?

Dar ma distreaza enorm treaba cu "noi fotografii ne masuram in scule". Trebuie sa il eviti cu orice pret ca nu te mai scapi de el.

nicu spunea...

@Andreea: pai daca e bataie in scule, nici nu le are prea mari >:)

rox spunea...

chiar acum cateva zile m-i s-a intamplat si mie exact acelasi lucru....tocmai ce iesim din liberty cu niste prieteni ...eu m-am dus in statie la 32 iar ei spre rahova , eu urma sa ajung la unirii . Eram la trecere si un tip se uita insistent la mn si brusc imi zice sa-i zic de un viitor bal ...eu ii raspund ca fraiera si el incape sa ma abureasca , apoi aduce vorba ca e fotograf , scoate o hartie ma intreaba cum ma cheama (eu ii spun)imi cere nr de tel si facebookul ..eu ii dau tot ce imi ceruse . Eu ma urc repede in 32 si vad ca si el , imi spune k il cheama mihai (mi-a spus si numele de familie dar l-am uitat)si k impreuna cu prietenul lui ,adrian, au un grup de fete si k eu sunt potrivita pt ceea ce cauta , coboara la prima statie si imi spune sa astept un telefon de la el...Bun iata ca acum cateva ore m-a sunat , mi-a spus k trb sa ne intalnim in weekend sa-mi arate niste poze , a inceput sa-mi povesteasca despre prietenele sale si apoi sa-mi zica ca la un moment dat o sa ajung sa fac niste poze nud(woooow prea mult deja)eu ok ok , in fine imi da si nrul de voda si imi zice sa-i trimit niste poze cu mn pe mail (pletefoto) si eu ce puteam sa fac decat sa caut pe google "pletefoto"...si dau de mare sa istorie ....la ce pot sa ma astept de la el?...:)))

Anonim spunea...

Asteapta-te sa tot insiste sa ii pozezi si sa iti ceara sa faci fotografii nud, pentru ca asta e tot ce il intereseaza. O sa iti propuna sa pozati la el acasa, ceea ce sa NU faci, nu pentru ca ti-ar face acolo ceva (nu e in stare) dar sint niste conditii groaznice. Probabil o sa te tot bata la cap si la telefon si pe internet.
Daca esti blonda, eventual si cu ochi albastri, s-ar putea sa faca o pasiune pentru tine si chiar sa te ceara de nevasta.

Anonim spunea...

Oh da! Chiar si eu l-am intalnit pe acest plete foto care, acum cateva zile pe un viscol infernal m-a abordat pe strada in fata caminului. Mergeam cu fata in jos pt k imi intra zapada in ochi si vorbeam la telefon si m-a oprit sa imi spuna ca vrea sa imi faca poze profesioniste in rochie de mireasa. Si nu m-a lasat pana nu i-am dat numarul...plus k m-a intrebat la ce camera stau si cand i-am zis "ce conteaza, pt ce iti trebuie asta ?" mi-a zis "ah da, corect, lasa" :))) Cateva zile mai tarziu ma suna sa imi spuna k trebuie neaparat sa ne intalnim sa imi faca poze in rochie de mireasa la Romexpo sau in zapada :))) i-am zis k plec din orash si k il sun eu cand ma intorc, dar evident nu am de gand sa fac asta pt k mi s-a parut foarte suspect tipu, fapt pt care am cautat acum pe net sa vad despre ce e vorba si m-am convins! Aveti grija, fetelor!

Anonim spunea...

Hahaha, dar vad ca va cam place ideea, fetelor! Din cate am citit mai sus, destule v-ati dat nr de tel si alte date lui Mihaita. Mai ales Rox: nume, telefon, facebook -- tot ce trebuie:), iar anonima de mai jos ii cunoaste chiar si conditiile "groaznice" din apartament. Mda, fotograful nebun exercita o atractie magnetica fata de voi, asa-i? Toate cele bune de 8 martie, si un sfat retrograd: nu va mai dati nr de tel necunoscutilor. Nu de alta, dar nu se stie ce iese.

Anonim spunea...

in conditiile alea groaznice a fotografiat si citeva fete *pe bani*, da, daca "modelul" e corespunzator, se poate si asta (si nu le-a facut altceva decit sa le fotografieze).

PS: eu nu-s "model"

Anonim spunea...

Nu, nu esti model, cred ca esti chiar vestitul fotograf. Mihaita, poarta-te ca un gentleman: da-le fetelor o carte de vizita, si care-o vrea sa te caute, te cauta. C'mon, destul cu apucaturile astea rele.

Anonim spunea...

Nu pot decat sa va multumesc ca m-ati ajutat sa ma amuz copios.Guys,you made my day!Ca sa fim chit, va dau ceva la schimb:)),certitudinea ca intr-adevar este profesor in Colegiul National "Mihai Viteazul" si ca, dupa posibilitati, il puteti stalkeri la randul vostru. Ma intreb cum i-ar pica sa intrebe zilnic la director cineva de "domnul profesor Mihai Miriunis". Pentru necunoscatori, liceul este pe b-dul Pache Protopopescu. Directorul,din cate stiu, a aflat de "abaterile" susnumitului,dar nu a facut nimic in legatura cu asta "din lipsa probelor"...nu pot decat sa ghicesc ca evita un scandal mediatic,ciocniri cu inspectoratul si altele de acest gen. Cred ca toti am merge pe strada mai linistiti stiind ca macar a fost dat afara din invatamant. De cand sunt in liceu (haha,ati ghicit, invat in Viteazu),in toti cei 4 ani, lam vazut imbracat la fel, mirosind la fel(a sconcs incrucisat genetic cu o varza murata) si de cateva ori am sesizat chiar ca se vopseste. Din fericire l-am avut profesor la clasa un singur an si m-a mirat faptul ca un individ atat de cretin are ce cauta in invatamant. Nu are nici cea mai vaga idee ce inseamna sa predea si multi prieteni absolventi, oameni care au ajuns la mari facultati din Romania sau din strainatate,exasperati fiind, au avut tentative de a-i tranti catalogul in cap.La propriu:)).Am aflat,nici eu nu mai stiu cand, ca a ocupat postul de profesor cu nota 10[se da un concurs pe post,care consta intr-un examen]. Am un profesor care a spus in fata clasei ca i-a fost si lui profesor si ca era "ciudatel" inca de pe atunci. Semestru trecut chiar,le-a facut probleme unor colegi de a 11-a. Pentru ca postul e deja prea lung si risc sa devin plictisitoare, ma voi opri aici, dar Mihai Miriunis este un subiect savuros la orice ora si o sursa inepuizabila de prostie.

Cu drag, o eleva din CNMV

Anonim spunea...

nu pot sa cred. mi-a fost profesor. scotea la tabla cele mai dragute fete si le poza cu telefonul mobil, pe ascuns.
m-a chemat odata in laboratorul de info, dupa ce s-au terminat orele, pentru a "verifica" daca merge un program.

Anonim spunea...

Mihai Plete foto sunt eu si va dau tuturor mail-ul mau daca va doriti sa fiti celebre.
mihai_plete_foto@yahoo.com

Anonim spunea...

Si ca sa nu credeti ca s-a potolit... am patit-o si eu astazi (1:00 noaptea) :( Din fercire nu i-am dat nici adresa si nici numar de telefon...dar m-am speriat ingrozitor.

Anonim spunea...

mda...omul nu s-a potolit!chiar mai devreme m-a sunat sa-mi propuna sa ne intalnim si sa-mi explice noul lui proiect! eu pe acest om l-am intalnit acum 4-5 ani si de atunci ma suna cam o data pe an sa-mi propuna cate o intalnire!habar n-aveam ce e cu el, nu i-am dat prea multa atentie la momentul respectiv...app..mi-a trimis un msg in care se prezenta MIHAI TAPLIGA DANET...

Georgiana spunea...

OMG cum am gasit eu postul asta :))) si eu l-am intalnit acum cativa ani, la o prezentare de moda la Hilton. Eram cu o prietena, s-a bagat in seama cu noi si noi am zis sa ne amuzam putin, care putea sa fie raul in asta? Avea badge de presa, aparatul cu el si chiar si un album de poze.. n-am luat in seama ca arata jerpelit, deh... suflet de artist care incearca sa razbata si el in viata? Oricum, eu fiind aia blonda cu ochi albastri (din ce citesc pe aici mi se confirma ca asta e profilul favorit al bolnavului), m-a aburit pana l-am lasat sa-mi faca niste poze pe langa ateneu si i-am dat numarul, in inconstienta mea de atunci.
M-a mai sunat de vreo doua ori dupa aceea, i-am taiat-o repede (cat de repede am putut avand in vedere ca te tine cu orele la telefon povestindu-ti filosofia vietii lui) si apoi n-am mai auzit de el... pana acum doua ore cand m-a sunat cu eterna placa. Am zis sa-l caut pe net sa vad macar daca a realizat ceva la viata lui si am dat de postul asta.. incredibil cat de insistent e :)) daca ar avea si talent si ceva maniere, cred ca i-ar iesi ceva din cat se baga in sufletul fiecarui personaj feminin care ii iese in cale.. dar asa e doar lame. nu pare periculos, e doar enervant.. asa ca daca il intalniti, run the other way

Mihaela spunea...

HEllo nu sa mai postat de ceva timp vad . Si eu am patit acelasi lucru ...DE EVITAT . omul e nebun m-a tinut la telefon 30 de minute vorbim de cacaturi absurde ...eu i-am dat block pe telefon si i-am dat un mail in care l-am amenintat ca daca da dracu sa mai sune eu ma duc direct la politie . Sper sa scap de el...EVITATI-L FETELOR E PERICULOS

Anonim spunea...

Il stiu pe individ de la un seminar de acum cativa ani. Comportamentul lui mi s-a parut al unui om bolnav. Mananca cu mainile si, asa cum spunea cineva mai sus, nu prea le are cu spalatul. Discuta incoerent, noi eram cativa in discutie si vorbeam ceva iar el brusc intreba cu totul altceva. Da, este absolvent de fizica, fapt confirmat de sotia mea cu care a fost coleg. Isi aduce aminte de el ca de un individ bolnav psihic. Nu-mi imaginam ca este profesor in Viteazu dar in tara asta nu ma mai mira nimic. Noua ni se lauda ca este ITist profesionist si lucreaza lucruri necunoscute noua pentru fime cu nume rezonante. Mihai este schizofrenic si asadar trebeuie, oameni buni, tratat ca atare. Ca om din bransa va spun ca nu are nimic in comun cu fotografia, doar un aparat ieftin si uzat moral pe care il foloseste pe post de magnet pentru fete frumoase in cautare de fotografii frumoase. Este inofensiv si va sugerez sa il tratati ca pe un om cu probleme de sanatate si sa nu va dezbracati in fatza camerei lui.

Andreea spunea...

Aseară, în Afi, m-a abordat un tip cu plete, un pic cam nespălat și cu o sacoșă de plastic în mână. Mi-a spus că este fotograf profesionist și ca ar fi încântat să colaborăm împreună. Am fost om cu bun simț și i-am explicat că nu sunt model și că nici nu-mi place să mă văd prin poze. El a sărit ca ars și mi-a povestit că nu-s, așa, orice fel de poze, că el este super profesionist și că îi plac fetele dure. În momentul ăla am mi-am dat seama cu cine am de-a face, am început să râd și l-am luat peste picior cu fraze de genu "Da? Îți plac fetele? Ia zi, cum te cheamă?" Omu n-a prins glumele mi-a zis că-l cheama Mihai Țăpligă și a insistat să-mi lase un număr de contact. Ca să scap de el, am scos telefonul și mi-am notat numărul lui, pe urmă am văzut că-și scoate și el telefonul așteptând să-i dau bip ca să-și înregistreze și el numărul meu, moment în care i-am pasat-o p-aia cu "lasă că te sun eu" și m-am cărat. Îmi pare rău că am stat alea 3 min de vorbă cu el.

Anonim spunea...

Draga scriitoare principala si scriitori daca e fizician confirmat de sotia unuia dintre scriitorii comentatori si a suparat pe necasatoritele-cavalerele comentatoare, intreb: DACA ACEST PLETOS ERA TUNS L-ATI MAI FI COMENTAT? DACA ERA PITIC L-ATI MAI FI PRIVIT ? DACA NU ERA ORTODOX L-ATI MAI FI INTELES ? DACA VA DUCEA DE 1-10 ORI LA RESTAURANT L-ATI MAI FI DEFINIT CU DIAGNOSTICUL VOSTRU ??? DACA INTIMII VOSTRI DE ACASA SAU DIN CASELE LOR NU V-AR CUMPARA, NU V-AR INTRETINE, NU V-AR PLIMBA LA PLAJE SI RESTAURANTE, NU E ASA CA II DEFINITI NEBUNI ??? ORICE INTIMITATE E NEBUNA DACA NU E PLATITA SI ORICE INTIMITATE E FOARTE BUNA DACA E PLATITA...CUM CREDETI CA VA DIAGNOSTICHEZ EU PE VOI FETELOR COMENTATOARE CA DOREATI SA FITI PLATITE DE PLETOS ? VA DIAGNOSTICHEZ CU CUVINTELE BISERICII: PURTATOARE DE CARACTER IMORAL SAU DESFRANAT, AMIN !!!

Cristina-Andreea Nourescu spunea...

Il stiu si eu- m-a facut de nervi vreo 15 min acum vreo 4 ani, am avut inspiratia sa nu-i dau nr de telefon. Ma gandeam eu ca ceva e pured in legatura cu el, dar nu ma asteptam sa fie atat de "activ" sa zicem.

Anonim spunea...

Salut ! SI EU l-am intilnit la Afi chiar PE 01.01.15 ))) nici in Anul Nou nu se linisteste ,,Plete,, ce cretin e tipul asta chiar ar FI bine de reclamat la politie

Anonim spunea...

hmm, tocmai am întâmpinat şi eu dificultăţi cu acest individ. Să ziceam să suspect mi s-a părut mesajul său cu date personale, respectiv:

"PLETEFOTO@yahoo.com+id@@Nume:Mihail.ŢĂPLIGĂ-DĂNEŢ@sec:0765126181@şi.video@20%pt.intremediere@NU.am.momentan.FB+SAiT@senq "

wtf.

Anonim spunea...

Hello! M-a abordat si pe mine aseara si norocul lui a fost ca ma aflam in zona mea de confort personal, adica in fata blocului. Era in jur de 8 aseara si nu era singur, mai era cu o domnisoara blonda pe care aparent o chema Adriana si vazand ca sta langa mine am zis ca nu o fi vreun dubios. I-am dat si eu numarul si mailul si azi m-a sunat si mi-a dat mesaj.O sa-i blochez numarul, cel mai simplu.

Anonim spunea...

Pe mine m a abordat aseara in afi in auchan acceiasi placa ,am scapat rapid de el spunandu i ca nu inseamna ca daca s singura in mom ala sunt neinsotita,i am intors spatele fiind deja convinsa de problemele lui psihice.

Anonim spunea...

Buna ziua,

Sunt socata de tot ceea ce se scrie aici! Pana acum am crezut ca sunt singura hartuita de acest/acesti nebuni TAPLIGA!!Intamplator am gasit acest blog pe care l-am citit pe nerasuflate!

Mai are un frate (sau poate este unul si acelasi, si se prezinta sub 2 nume), DAN TAPLIGA - DANET. Eu nu il stiu pe acest Mihai dar pe Dan Tapliga il stiu. L-am intalnit si pot spune ca este un individ EXTREM de periculos. Daca dati pe google Dan Tapliga - Danet, veti gasi in cateva comentarii de ale lui, referirea la acest duet al fratilor Mihai si Dan Tapliga. Asa ca, se poate sa vorbim de una si aceeasi persoana. Execrabil si neingrijit, cu un comportament deviant, obsesiv. O perioada mare de timp am fost efectiv hartuita cu telefoane de pe "n" numere cu cat le blocam. Imi trimitea mailuri cu poezii, tot felul de ganduri inventate despre o dragoste, chiar casatorie imaginara dintre noi. Si astazi dupa 2 ani inca primesc asemenea mailuri pe care evident le ignor si sterg. Isi spune si semneaza in mailuri, profesor sau mare teolog Dan Tapliga. Amesteca in discutii si termeni religiosi. Chiar mai sus am citit mesajul acelui Anonim din 25 iulie 2014 scris cu majuscule. Se poate chiar sa fie el, nu stiu.
Am inteles ca a terminat teologia, ceva cu muzica si inca cateva facultati, nu stiu prea concret. Se da mare organizator de evenimente artistice,iar in cazul meu a folosit mailul anda.fest@yahoo.com. A dezvoltat o idolatrie pentru Anda Calugareanu si dr Pesamosca. Isi vorbeste mai mereu in scris sau verbal la persoana a treia, iar tot ceea ce vorbeste este un amestec de incoerenta si parabole.
Feriti-va cat puteti de mult!!!! Nu renunta usor!!
AMANDOUA NUMELE sau persoanele NU SUNT INTAMPLATOARE, SUNT CONVINSA!!

Anonim spunea...

Din pacate am avut "onoarea" sa il intalnesc si eu in seara asta, in statia de ratb de la Cismigiu. Dubios omul, am facut prostia sa ii dau numarul, din speranta ca poate scap mai repede de el. M-a tinut 10 minute sa imi povesteasca cum se indragostise de o tipa Roxana, apoi ca vrea "diversitate" dar la doua fraze folosea cuvantul "nud". Cum nu am incredere in astfel de oameni am zis sa dau un search sa vad daca gasesc cateva detalii despre el, in conditiile in care nu are "fb +sait". Si omg sunt sicata de ce am citit aici, sper sa nu se nu ma caute si sa nu il mai vad vreodata. Aveti grija cu "fotografii" astia anonimi.

Anonim spunea...

Si cand te gandesti ca e profesor intr-un liceu de prestigiu si totusi nu preda nimic la ore=)))))

Anonim spunea...

E un fripturist ratat, sunt o gasca intreaga de aurolaci care sunt lasati sa intre pe la evenimente, pentru un fursec si o cola. Aduceti-le niste resturi de mancare la usa si nu ii mai lasati sa intre. Nu toti fomistii sunt artisti, chiar daca par. Cu drag, Piarizda

Anonim spunea...

Mda. ĂSTA e Genul de Scarba care mai Tarziu.. se baga in ceea ce se numeste GANG STALKING

STITI CE ESTE GANG STALKING ??

Mai MULTI LOSERI din astia care te agaseaza ZILNIC si au parte si de Suportul Politiei locale. Un Dezaxat si a unei Dezaxate patesc si eu asta in prezent

Am fost si la Politie e un Tigan prost cu aere de Interlop 4 ani !!!
4 ANI ma Hartuieste Am schimbat Orasul, telefone Munca NU FRATE.

Acuma vrea sa ma Omoare . si are si sprijinul Politiei si ”Justitiei” din Romania
Imagine that. NU AM FACUT NIMIC. SA ”SUPAR” ASEMENEA PERSONALITATE CU 1 NEURON

Feriti-va de Specii din astea dar problema e ca poti sa fii cea ma cu bun simt persoana. in Romania speciile astea sunt TARE CULTIVATE Mai bine plecati din Țara asta serios Mie Scarba

Unknown spunea...

Tocmai ce am iesit cu catelul afara..stau in drumul taberei si am dat peste acest om ciudat care zicea ca a facut poze nu stiu cator vedete si ca nu are fb si site..fraiera am fost eu ca i am dat nr..am zis ca cine stie ce fotograf o fi..o sa il caut pe net..si din pacate sau cred ca din fericire am gasit acest blog si ma alatur grupului. Fetelor zic sa ii facem o declaratie la politie..omul mi da dat mesaj cu dresa lui plete foto cu numele intreg in care scria ca nu are FB si SAIT (fix asa) :)) si m a aburit juma de ora...

Anonim spunea...

Astăzi am dat întâmplător de fotografia lui pe bloog la un articol pe aceeași temă și mi-am adus aminte că l-am văzut de mai multe ori pe acest tip iar o dată s-a dat de gol la un eveniment privat unde intrase fraudulos - poartă cuțit la el ! E chiar periculos obsedatul pervers !

Anonim spunea...

Acest mihail țăpligă nu a absolvit în viața lui nicio facultate, ci a fost angajat la salubritate la Urban ca gunoier pe mașină, prin 2010, 2011. Tipul e destul de periculos și purta la el un cuțit de bucătărie lung, fază ce am văzut-o la un eveniment monden privat, unde din greșeală s-a dat de gol cu ceea ce avea în rucsacul lui și a speriat o fată.

Anonim spunea...

Acest impostor mihail țăpligă a lucrat va gunoier pe mașină prin anii 2010, 2011 la firma Urban. E băgat pe combinații cu rromi dubioși. Omu' purta și cuțit la el în rucsac (lung, gen de bucătărie satâr) și s-a dat de gol în urmă cu mai mulți ani la un eveniment monden unde încerca să prostească o fată.

Tiina spunea...

Aoleoo. Am dat si eu de el ASTAZI.
Ce voiam sa va spun si e foarte important este ca Mihai Tapliga si Mihai Miriunins sunt doua persoane diferite. Miriunins e profesorul aka Zen, e batran si scarbos, mi-a facut poze acum un an la un festival iar Tapliga aka PleteFoto este dragul care abordeaza fete cu nuduri si cu povesti nemuritoare cu pesti. Am avut sansa sa ii intalnesc pe amandoi. Din fericire mi s-au parut amandoi debili mintali si nu am tinut legatura. Sper din tot sufletul sa nu mai dau de ei, chiar daca sunt destul de inofensivi, sunt extrem de enervanti si de sacaitori.

Tiina spunea...

Apropo Andreea, Mihai povestea de tine si de parul tau verde... pentru ca am si eu parul verde... si mi-a zis ca m-a abordat pentru ca i-am amintit de tine

Anonim spunea...

Da, referitor la Plete Foto aka Mihail Tapliga (Danet), pe care nu l cunosc, dar din comment-urile de mai sus reiese ca este fratele lui Dan Tapliga-Danet, pe care l am cunoscut, și m a șocat cumva... Reiese clar ca sunt 2 frați, comment ul în majuscule la făcut Dan!!! Modul lor de abordare aproximativ la fel, pe strada.. Pe niște cartele de metrou folosite, care se vor cărți de vizita, și pe care are notat de acasă numele, nr de telefon, numele nu este întreg ci doar prof. Dan-Marian, a durat vreo săptămână pana ce am descoperit ca el este.. Metoda lui (Dan) de abordare cam aceeași:spune lucruri frumoase ce "par"instantanee, te invita pe la evenimente, unde se întra gratis... Avea dreptate cineva mai sus când spunea ca se bucura la orice fursec gratis, fie el o cola sau o apa minerala nu contează. Și desi are optica de misogin... Femeia nu merita o floare, o cola, o cafea sau o prăjitură, ce e ala teatru sau cinema, totuși ar trebui sa fie a doua zi cu e l in pat!!! Nu contează ca el este neîngrijit, are o varsta(a doua), nu e un Alain Delon, și vede aceste atenții suave de cavalerism și apopiere fireasca între doi oameni ca pe foloase materiale!!!Recita poezii.. are memorie fantastica. L am recunoscut din descrierile voastre pt ca într adevăr vb mult despre prof Pesamosca și Anda Calugareanu... Problema e, nu știu DC au, "țigle sărite la mansarda", dar par cel puțin extratereștrii tupeisti aproape obraznici! Deci Atenție, fetelor, doamnelor, domnișoarelor ochii mari de tot!!! Nu cred ca el este bolnav, din ce se spune aici reiese ca fratele Mihai Plete ar fi, totuși aveti grija, împrăștie prin oraș și pe la evenimente pretutindeni "cărți de vizita" acele oribile cartele de metrou cu numele prof Dan Marian! Pacat,fratii fac parte dintr o familie bună, și acesta Dan Tapluga Danet, chiar a făcut teologia și are cultura vasta. De aceea sunt inserate în frazele lui citate din cărțile sfinte. Nu știu dacă sunt periculoși, totuși ochii mari, fiți atente!

Anonim spunea...

Wow, sunt postari despre acest forograf din 2008. Pe mine m-a sunat acum, a vorbit in continuu 20 de minute, era patruns in "lumea lui", insira cuvinte cu patos si misoginism fara sa apuc sa zic prea multe (el doar voia sa isi tina discursul cred). L-am cunoscut in 2017 la o gala din Bucuresti unde eram parte din organizare, el era unul dintre fotografi. M-a surprins pe final, mi-a spus un compliment ceva (inofensiv) si mi-a spus sa il las sa imi faca 3 poze. Desi nu imi place sa stau la poze nici in medii apropiate, am avut un moment de "why not". Imediat dupa a inceput sa vorbeasca ciudat si mi-am dat sema ca am facut o greseala... faptul ca eram intr-un mediu profesional m-a pacalit, a parut ceva total safe, doar fotografiase pe toata lumea de la gala. I-am dat si numarul, desigur, ca doar voiam sa vad si eu pozele. Tin minte ca m-am simtit cam prost un timp dupa (nu am vazut nicio poza post-event), nu am inghitit vrajeli atatia ani si acum imi reprosam acel "why not", asa de principiu.

Revenind, m-a sunat acum, dupa 3 ani, la inceput nu stiam cine e, iar apoi mi-am dat seama. De ce l-am ascultat 20 min? Pe langa ca parea nevorbit de multa vreme si nu prea aveam loc sa intervin, l-am si iregistrat. E prima oara cand fac asta dar am simtit ca daca ar fi inceputul unor insistente duse peste limita, sa am din prima dovezi. I-am spus sa imi lase pe mesaj numele si datele lui si imediat dupa ce am inchis l-am tastat pe google. Prima chestie care imi apare, bam, blogul Andreei :). Sunt 12 ani de cand face asta, nu e sanatos dar cumva tind sa cred ca este inofesniv. Daca se ia de pustoaice (inca), este grav, si la cate dovezi sunt aici, cred ca o poate pati serios. In ziua de azi, altii au incasat-o pentru mult mai putine gesturi.

Anonim spunea...

Nu va mai cacati atata pe voi! Mihai Miriunis este un geniu al informaticii, si TOTAL inofensiv. Intr-adevar, are niste probleme la mansarda, dar asta e el, nu avem ce sa-i facem. De Eminescu nu zice nimeni ca se droga. Miriunis mi-a fost profesor 4 ani si cu ajutorul lui am ajuns student la Facultatea de Automatica si Calculatoare (sunt anul II, fara restante ;)) ). Singurul lucru periculos la el este mirosul. Peace...

Anonim spunea...

Sunt socata de ce am citit mai sus. Acum 3 ani m-am trezit cu un mesaj din senin in care acest Mihai Tapliga Danet imi trimitea mail-ul lui (pletefoto@yahoo.com) si zicea ceva de o sedinta foto. Nu i-am raspuns, nici nu stiam cine era. La un moment dat m-a sunat si s-a prezentat cu acelasi nume, zicea ca e fotograf si incerca sa ma convinga sa accept acea sedinta foto. I-am spus ca nu sunt interesata. Nu am aflat de unde avea exact nr meu. M-a sunat din nou apoi, nu i-am mai raspuns. Si a insistat multe zile, iar eu am decis sa-i dau block.

Acum vine partea a doua. Acum, in 2022, adica 3 ani mai tarziu, am fost la un concert la Kulterra Gallery. La final vine la mine acest om pe care nu stiam de unde sa il iau, avand in vedere ca am vorbit o singura data in viata, la telefon, cateva minute. Cum spuneam, a venit tintit la mine, imi stia numele complet, imi stia ultimele locuri de munca, imi stia zodia, a fost foarte dubios. Si a fost destul de agresiv verbal. Cand l-am intrebat cine e si de unde ma cunoaste, a inceput sa-mi reproseze ca l-am blocat pe telefon si tot spunea lucruri despre mine pe care imi e imposibil sa inteleg de unde le stia. Spunea ceva de genul ca "am dosarul complet". Oook, cea mai ciudata experienta pe care am avut-o pana acum. Nu pot decat sa spun ca acest om e in mod cert un obsedat si imi pare destul de periculos.

Valeria spunea...

;D wwoww, stați să vă zic și eu... mijloc de iulie 2022, Plete photo tot mai caută modele pentru nude :D am eu presimțirea că are fotografu' ăsta o obsesie maniacală ...

Anonim spunea...

2022 și încă abordează lumea pe strada! Am pățit o eu, îmi vorbea de sex Și tot felul de prostii! Sunt safe, am scăpat de el!

Diana V. spunea...

2023, eram in Carrefour Orhideea cu iubitul meu, am dat nas in nas de cateva ori cu el, la un moment dat am ramas singura la raion si a aparut el de nicaieri, a inceput sa-mi povesteasca ce proiect wow are el si ca par genu' care intelege arta, a zis si de nuduri etc.

Asa ca doar am ascultat tot ce a avut de spus si la final l-am anuntat ca si eu sunt fotograf si daca doreste colaborare, se poate discuta la telefon initial, sa-mi dea cateva materialele sa ma uit si dupa vedem cum procedam, nu sa vin la el.

Eu i-am cerut nr de tel (asa procedez cu orice doreste o colaborare) si da, initial am ignorat ca arata mai desantat si vorbea precipitat si nu foarte cursiv.Dar dupa ce mi-a dat datele de contact si am vazut maniera in care scrie si materialele pt proiect care erau de fapt niste citate motivationale ( :))))))) ) si un banner cu Botezatu'la un event (?????), am concluzionat ca domnu' nu e chiar in toate capacitatile lui mentale din perspectiva unei abordari care nu arata DELOC profesional.

Cred ca este periculos sa dai curs la astfel de comportamente, sa le lasi sa zburde libere si ar trebui sa i se adreseze anumite plangeri daca exista. El trebuie sa raspunda pt faptele sale, vorba aia religioasa, drumul spre Iad e pavat cu intentii bune. :)

Anonim spunea...

Este anul 2023 si am fost abordata de el la un eveniment Viva, eu nu inteleg cum are acces la aceste evenimente.....

Anonim spunea...

incredibil ce aflu... e vecinul meu de scara :(