joi, 31 mai 2012

Telefonul de dimineata

Acum 3 minute.
Suna mobilul. Numar necunoscut(mie).
Eu: - Alo!
Ea: Alo, cum sa iti zic buna ziua sau buna dimineata?
Eu: (Incercand sa imi dau seama cu cine vorbesc) Hai buna ziua.
Ea: Da' ce e cu tine?
Eu: Nimic..
Ea: Ce-i cu vocea asta? Ce ai patit?
Eu: Nimic...
Ea: Esti acasa? Abia te-ai trezit? Ai baut azi-noapte?
Eu: NU, lucrez.. Am destul de multa treaba..
Ea: Da' ce ai facut pana acum?
Eu: Am stat pe telefoane cu tipografia.
pauza. pauza. pauza.

Ea: Iiighhhh...cred ca am sunat gresit.

si imi inchide.

Si stau si ma intreb - cum mai poti sa suni gresit in ziua de azi? Adica inteleg cum era pe vremuri cu telefonul fix - mai greseai o cifra, mai suna in centrala, etc. Dar asta inca ramane o enigma.

7 comentarii:

Adryacola spunea...

Aoleeu...poate,totusi, nu avea in agenda persoana si a tastat numarul gresit...zic si eu.

Joanne spunea...

se mai poate... cred.

Suflet de curva spunea...

taci ca ti-a placuuut

Iona spunea...

esti fata cu par verde, la tine totul este posibil

Radu spunea...

Eu am pățit acum câțiva ani (deci nu mă încadrez la ce spuneai tu: zilele noastre). În fine.. am pățit să mă sune un tip căutând logic pe altcineva. I-am zis că a greșit și am încheiat. Partea nașpa e că au urmat și alte telefoane.. în care încercam să-i explic că a greșit. La un moment dat îmi spune: Hai mă @##$% că știu că tu ești!. Cum să-i explici cuiva că a greșit dacă el insistă să spună că a sunat corect... bineînțeles că i-am închis când a început să înjure.

Mai nou, fiindcă numerele se repun în circulație, am fost sunat greșit de la o societate.. ceva gen romtelecom sau nu știu ce alt serviciu dintr-ăsta, cum că am datorii. Îi spun: duduie, nu sunt X-ulescu și nu aveți de unde să știți numărul ăsta fiindcă abia am cumpărat cartela... nu-l știe nimeni! Abia pe la al treilea apel s-a convins că nu e nici un X-ulescu și nu-l va găsi niciodată la acel număr.

Anonim spunea...

Si eu am patit-o. Acum 2 zile, spre seara, nu mai stiu cat era ceasul, dar era trecut de 18:00, ma suna cineva. Ma uit sa vad daca recunosc numarul (de curand mi-am schimbat telefonul, si, evident, n-am salvat niciun numar pe cartela, si astfel am pierdut toate contactele..), raspund si zic:
Alo? persoana de la captul firului nu schiteaza niciun sunet. Si zic iar:
Alo?
Intr-un tarziu individul incepe sa lege cateva cuvinte (stai linistita, nu vorbea cu mine :) )si spune: ,,Pai nu stiu, ca mi-a raspuns un baiat... nu cred ca e ea, cred ca ar fi mai bine sa inchid''. Si mi-a inchis.

Anonim spunea...

Eu pe roaming. Suna un nr. de vodafone si ma gandeam sa nu fie cineva de la lucru. Un tip trecut de prima tinerete imi zice pe un ton superior ceva. Eu intreb cum se numeste. Bla Bla imi raspunde (bla bla e cenzurarea mea). Ii zic ca nu-l cunosc, si-mi raspunde indignat ca cum adica, ca el are ... (nu stiu ce avea, n-am inteles, era cam beat cred). Ii zic ca-s pe roaming si nu pot vb mult, el: Bine, hai pa. Ei na!