duminică, 15 martie 2009

Eau de toilette

La toaleta la spring-universitate.
Cele 2 wc-uri ocupate.
E coada. Dupa mine mai intra o tipa. Stam la rand, asteptam, asteptam.

Vine femeia de serviciu: "Aoleu, tot ocupat e? Ca ma chinui de nu stiu cand sa iau si eu gunoiul ca imi termin tura, da vad ca nu se poate."

Pleaca si lasa usa deschisa.
La toaleta se aglomereaza.
Intr-un final din prima toaleta iese o doamna la vreo 50-60 ani, slabuta, agitata, cu parul grizonat.

Se uita la noi, se uita la usa, se uita iar la noi si incepe sa ne certe:
"Dar ce e asta? Auziti, voua va place sa mancati si sa va vina miros de...? Adica, io mi-am terminat treaba, am iesit acum de la toaleta si plec, nu mai mananc, da nu va ganditi si voi la ceilalti oameni care mananca afara? Deci haideti sa inchidem si noi usa, ce ziceti?"
Se duce la usa, o inchide/tranteste. Mai bombane ceva in timp ce se spala pe maini.

Femeia de serviciu vine iar, vede coada de la toaleta, pleaca.
In timpul asta se elibereaza si cea de-a doua toaleta de unde iese o doamna cu manecile suflecate, isi toarna mult sapun (din ala de turnat sapun) si incepe sa isi frece frenetic mainile pana la cot...
Simultan cu aceste miscari agitate, doamna grizonata incepe sa isi usuce mainile la uscator dar nu oricum ci facand niste miscari gratioase (ca de balet\patinaj) in aer cu mainile.

Iar eu si tipa care ramasesem la coada ne uitam una la alta si ne abtineam sa nu radem pentru ca impactul vizual era extrem de puternic: in stanga o tipa care isi freca mainile pana la cot cu miscari scurte si repezi, iar in dreapta aceasta doamna care facea miscari de dans cu mainile pentru a si le usca..

Dureaza ceva.
Apoi ambele doamne ies din toaleta. Si se face liniste.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Am eu asa o impresie ca tanti a 2-a era doctor chirurg si era defect profesional..ori s-a uitat la prea mult ER, House, Grey's Anatomy and so on :d
Si poate ca prima fusese balerina...sau dirijoare :P

Andreea Verde spunea...

dadada. Grey's Anatomy meets Just a kiss (asta era un film cu o balerina)