marți, 12 iunie 2012

Mihai Plete Foto loveste din nou

Cine nu a auzit de "Mihai plete foto" trebuie sa citeasca primul meu contact cu el. Sa fie in loc de introducere:
http://andreea-verde.blogspot.ro/2008/04/fotograful-nebuuun.html
Asta se intampla in aprilie 2008.
Sa revenim la 2012
Primesc poza asta pe mail de la prietena mea Bia prin luna februarie.


O sun: Ce a mai facut de data asta?
Bia: A venit la cafeneaua din Afi. Si a incercat sa o convinga pe fata de la bar sa ii pozele nud in zapada. Deci...Mihai plete foto loveste din nou!
Eu: Pai si ce i-a mai zis?
Bia: S-a tinut de capul ei cam o ora, nu mai pleca de acolo. I-a tot zis cat de bine ar arata ea goala in zapada. Cica "Ai mai facut vreodata nud in zapada?" Ea i-a zis:"Nu!". Si el: "Pai si, nu vrei sa incerci cu mine?". L-a tot refuzat. El tot nu pleca. Si apoi i-a lasat bucata aia de hartie si a insistat sa il caute. Si cand am ajuns acolo si am vazut Mihai-plete-foto mi-am amintit instant de tine!
Asta se intampla in februarie.

***

// Cut to mai 2012. Gala Avanpremiere. Eu si Andreea Retinschi povesteam de una-alta. La un moment dat il vedem fix in fata noastra pe Mihai, ne intoarcem simultan una la cealalta si ne zicem (tot simultan evident): Plete foto?!?

Hai sa ii facem o poza, ii zic.
Andreea Retinschi isi scoate aparatul si imortalizeaza momentul.


20 de comentarii:

  1. scuze că mă bag.. văd că are tricou TVR... Deci nu e chiar un oirșicine :) (dar am citit ambele article și poveștile... ciudat! Tupeist tipul, și tupeul e un atu.. pănă la un anumit nivel)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu sunt videograf. sper sa-l intalnesc (am salvat poza). daca dau de el promit sa ii propun o filmare nud pe bloc, sa l urmaresc prin transportul in comun si sa fiu ca el :)

    si imi fac maine tricou cu BBC, ca vad ca la astia gen radu conteaza, lol :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cate stiu "L-a tot refuzat." acel l-a s-ar scrie fara cratima

    RăspundețiȘtergere
  4. Tony, chiar nu mi-a trecut prin cap că sunt oameni care ar da bani pe tricouri personalizate doar ca să pară „oficiali”, dar într-adevăr e un aspect bine punctat: oricine ar putea să o facă.

    RăspundețiȘtergere
  5. This is not Mihaita-plete-foto, credeti-ma, il cunosc (nu vedeti ca nici macar n-are plete!?)

    Fetelor, ati ajuns atat de obsedate incat il vedeti peste tot. Excelent PR pt. Mihai, daca ar fi un tip mai practic l-ar folosi. Deja cred ca 80% din celebritatea lui se datoreaza postarilor de pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu este el, am avut si eu ocaia sa-l cunosc si arata mult mai naspa :))

    RăspundețiȘtergere
  7. El este Mihai Tapliga aka "plete foto" ce m-a abordat si pe mine joia trecuta la premiera filmului "Rocker".Eu fiind makeup artist, nu l-am expediat din prima ,i-am dat contactele mele ptr a colabora in viitor pe partea de makeup.Initial mi-a zis ca ar vrea sa ma pozeze in lenjerie,l-am refuzat politicos,dupa care mi-am vazut de discutia in care eram.Are parul putin grizonat,prins in coada,inalt si slab.L-am recunoscut dupa relatarile voastre ptr ca si-a notat datele mele pe o bucata de hartie si adresa lui de mail fiind ceva cu "pletefoto".M-a sunat azi si nu i-am raspuns din instinct, am zis sa-l caut pe net sa-i vad fotografiile si asa am ajuns aici.Din ce am mai cercetat acum pe google , vad ca este confundat cu un alt cuceritor fotograf , Mihai Miriunis - profesor informatica la Mihai Viteazu- fiind aceeasi persoana cu Mihai Zen (gasiti foto aici http://lascarkatarsis.blogspot.ro/2011/04/jos-cenzura.html ). Destul de ciudat personajul Tapliga , dar l-am pus in lista de ignor pe telefon , deci sper sa scap usor ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Azi m-a abordat :)) haha.
    Referitor la un comentariu de mai sus. Acela este Mihai plete foto.

    RăspundețiȘtergere
  9. pe mine m-a oprit pe strada. in crangasi, era cu 2 paini in mana si tot pe acelasi nume s-a prezentat... ca apar pe coperta de revista bla bla... ma sperie...

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe mine ma oprit la perla pe dorobanti acum 2 zile. Era 10 noaptea si ma duceam acasa de la munca, si la un momendat aud pe cineva strigand " Domnisoara, domnisoara".. m-am oprit crezand ca vrea sa ma intrebe cum sa ajunga intr-un anumit loc.... Mie mi-a spus ca il cheama Mihai si ca e fotograf...Din tot discursul lui nu am inteles mare lucru pentru ca vorbea foarte repede si foarte mult....Eu ma uitam la el si ma gandeam "ce dracu vrea si asta de la mine?"...La un moment dat mi-a spus ca se duce la petrecerea Protv si mi-a spus sa ma duc cu el...Nici acum nu stiu ce a fost in capul meu dar i-am spus " Ok..hai sa mergem"... el chiar este fotograf si chiar cunoaste persoanele despre care vorbeste....este adevarat ca este putin nebun si excentric dar asta nu inseamna ca este periculos...Eu si in seara asta ma duc cu el la un alt eveniment... mi-a propus sa facem si poze....serios acum nu este chiar Bau bau asa cum credeti voi....doar pentru este diferit nu inseamna ca este si periculos...Numele meu este Matei Andreea si sper ca pe viitor sa fiti mai open mind si sa dati o sansa nebunului care va vorbeste

    RăspundețiȘtergere
  11. fuck me mine m-a abordat ieri la politehnica, dubios....

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca va ducea la restaurante nu ati fi refuzat si nu ati fi comentat, daca va invita la mare nu era aiurit, daca va platea benzina nu era pitic, daca va platea facultatea sau filmele nu era gras, daca va platea taxiul si biletele de avion nu era pletos...
    Cred ca la voi fetelor este cucuiul sau gandul imoral...La voi este interpretarea din lipsa de cultura...PE TIMPUL LUI CEAUSESCU NU AVEA NIMENI PAGER SI MOBIL cu fotografiere, COMPUTER, LAPTOp etc., incat un fotograf era o raritate artistica...O scriitoare scrii mandra l-am pozat, de parca era un tort...Deja nu avetin cultura pozatului: ce sa pozati, cum si de ce ? garantez ca un ochi de foto artistic cand te invita la un dialog are in gand versurile lui Beaudelaire: ''Parfum, culoare, sunet/ Se-ngana si-si raspund'' sau Domnisoara Pogany a lui Brancusi sau Somnul lui Brancusi sau poeziile lui Minulescu sau Adrian Paunescu...Pe cand voi va ratoiti in scris ca l-ati pacalit si l-ati barfit...HALAL VIITOARE MAME si ORTODOXE... Societatea va da namol cultural si voi il mancati, va ungeti cu el si va laudati ca sunteti bronzate, iar cand apare un om alb vi se pare anormal cu normalul namolului. Stiti ce a zis Hristos (dac stiti cine era? ca la ora de religie va lasa cu decoltee, cu minijoupe si cu buricul gol): LUMEA O SA AJUNGA SA FIE NEBUNA INCAT DACA UNUL DINTRE OAMENI NU ESTE, O SA-L CONSIDERE NEBUN CA NU ESTE-NU FACE CA EA-EI...Mai cititi, dragi scriitori si scriitoare, istoria artelor plastice, macar...!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest mihai țăpligă e un obsedat periculos. Avea și un cuțit de bucătărie în rucsac , o fată s-a speriat când a văzut ce purta ăsta în geantă. Am surprins faza asta la un eveniment privat la care "celebrul" țăpligă se strecurase nu știu cum.

    RăspundețiȘtergere
  14. aaa bunaa, am cautat si eu intamplator pe aici numele lui ..si nu mi a venit s cred ,am dat si eu peste el si tot acelasi stil de abordare o are dar vad ca dupa atatia ani din 2008 pana in 2018 e lafel cu aceeasi foaie eventual si mesaj aproape la fel si e putin dubios,ceva nu i ok cu el:))))

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt Sabrim cu domiciliul in Romania, ma luptam financiar pentru un timp acum si nu am putut obtine un imprumut de la banca mea si alte unitati de credit cu care am aplicat datorita scorului meu de credit. Dar un prieten de-al meu mi-a povestit despre împrumutul de rechin împrumutat Investments Limited și cum a fost ajutat de împrumutul de rechin. La început m-am îndoit de el pentru că am încercat o mulțime de creditori care nu mă puteau ajuta. el a sfătuit, încerc să fiu convins, așa că i-am contactat prin e-mail: (eazysharkloan247@gmail.com) și după ce am trecut prin procesul de împrumut mi-au acordat o sumă de credit pentru care am solicitat. Vreau să mă adresez tuturor celor care au nevoie de asistență financiară cu amabilitate să contacteze această companie pentru ajutorul dvs. de împrumut prin e-mail (eazysharkloan247@gmail.com).

    RăspundețiȘtergere
  16. Nebankovní půjčka za 48 hodin. Potřebujete financování pro váš dům, pro vaši firmu, koupit auto, koupit motocykl, vytvořit vlastní podnik, nepochybujte o své osobní potřeby. Nabízím osobní půjčky od 50 000 Kč do 60 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Nezáleží na výši. Ve své žádosti o úvěr uveďte přesnou částku, kterou chcete uplatnit, a datum splacení. Pošlete nám své osobní půjčky e-mailem: mehmethakan117@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Potřebujete finanční pomoc? Jste v nějaké finanční krizi nebo potřebujete finanční prostředky pro zahájení vlastního podnikání? Potřebujete finanční prostředky na úhradu svého dluhu nebo na splacení svých účtů nebo na zahájení dobrého podnikání? Máte nízké kreditní skóre a je pro vás obtížné získat kapitálové služby od místních bank a jiných finančních institucí? Zde je vaše šance získat finanční služby od naší společnosti. Nabízíme jednotlivcům následující financování - * Komerční financování
    * Osobní finance
    * Obchodní finance
    * Stavební financování
    * Obchodní finance a mnoho dalších:
    a mnoho dalších s úrokovou sazbou 3%;
    Kontaktujte nás na adrese: lendercities.mlc01@outlook.com
    Mobile / whattsApp +919582259838 --- 0015123729576)

    RăspundețiȘtergere
  18. Deci câți ani are Mihai ăsta? E încă în căutare activă și e mijloc de iulie 2022

    RăspundețiȘtergere